Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabiaj 100$ miesięcznie bez wysiłku

Gamerollx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzeba ściągnąć program 20$2surf, dzięki któremu można zdobywać punkty. Po instalacji dokańcza się rejestracje ;)

Program wyświetla reklamy na pulpicie (w małej ramce, którą można ustawić w odpowiednim miejscu)

Opublikowano

Jeżeli ktoś wierzy, że zarobi na czymś takim, to już można stwierdzić, że jest niespełna rozumu. Jeśli ktoś na tym zarabia, to zapewne jest to człowiek, który robi z reszty osób frajerów, a ofiarą tego frajerstwa jest autor tematu :D

Niestety, ale takie są realia. Jeżeli chcecie zarabiać, to trzeba ruszyć cztery litery i zacząć coś tworzyć. Pewnym źródłem zarobku jest prowadzenie kanału na youtube (oczywiście z wykorzystaniem własnych materiałów), oraz sprzedawanie szat graficznych. Za oglądanie reklam może i zarobicie, 10zł na miesiąc.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...