Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet w telefonie gdziekolwiek jestes

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam telefon z androidem z T-mobile ale wifi mam tylko w domu wiec internet tez. Jaka jest dobra oferta ktora moge wziasc aby miec net w telefonie caly czas gdziekolwiek i tanio?

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

pakiet mu wystarczy 100 albo 300 Mb , wystarczy wejść na konto i uaktywnić, po wykorzystaniu pakietu prędkość internetu spada do 16kb/s, co do synchronizacji z kontem, przeglądania internetu bez grafik i flashów wystarcza w zupełności

przy uaktywnieniu kompresora pozyskać ponad 200-600 Mb dodatkowo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Pomocnik
Opublikowano

Ja nie wykupuję pakietu i nie tracę pieniędzy gdy surfuje po internecie , jednakże jest wolny w stosunku do odtwarzania filmików ale aby przeczytać informacje jakieś to się nadaje bo wczytuje stronki do 10sekund.

Robię to tak : Ustawienia --> Komunikacja --> Sieci telefonii komórkowej --> Użyj danych pakietowych. I tyle. Dodam , że moim znajomym zabiera pieniądze nie wiem dlaczego bo ja pakietu nie posiadam;p.

Sprawdź może Tobie nie zje;p

sygnary.jpg
Opublikowano

bo masz pakiet w abonamencie albo był aktywny z kartą co masz ! jak ustawi bez pakietu zapłaci od 20 do 40 gr za 100 kb czyli dość drogo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

możesz "braść" jakieś oferty z Play z internetem czy coś...

ps. wziąć!

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ale jakbym chcial np korzystac z youtuba bez bufforowania to ile bym musial wziac tak gdzies zeby z okolo 7 zl na miesiac by bylo? mam na karte telefon i kodem uaktywniam oferty

5_SurvingIgnite.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...