Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build barb

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam buildu i poradniku jakie itemy do niego potrzebne

Chodzi mi mianowicie o build z młotem starożytnych widziałem gościa na yt który zapitala nieźle i z dużą szybkością ataku a build jest mega efektywny.

Znudziło mi się troche już ww/tornado

Opublikowano

po co sie bawic w jakies buildy ... ja tam gram szamanem i w zadne buildy sie nie bawie a jak gram w multi to rozwalam 70% mobow i robie szamanem za tanka,a gram tak jak uwazam jest najlepiej i nie szukam zadnych buildow.Jak ta gre wyczujesz to nie patrz na to co maja inni tylko sam ogarniaj buildy czy co tam.Na koszmarze do ubicia diablo mnie zaprosili do grupy nieznajomi bo sobie nie radzili a dla mnie to zaden problem ... obczailem juz chyba ta gre ,ale musze jeszcze pieklo przerobic i wbic na inferno

Opublikowano

spokojnie gram teraz hella ,pewnie przejde jeszcze szybciej niz koszmar,mi sie z kazdym poziomem gra coraz latwiej ... mysle ze dopiero na inferno bede musial sie wysilic ... a w multi robie za tanka bo robie tak ... puszczam spowolnienie na to wylewam kwas i bombarduje ognistymi kulami do tego jeszcze monster i wysadzam psy ... jak ktos szybciej ubije jakas grupe niz ja szamanem to mu zycze. powodzenia.A z bossami to sie bawie w znikanie ... zmieniam skille i ubijam kazdego bossa na swoim lvlu ... szaman rulez ,chyba ta postac ma najwiecej mozliwosci taktycznych i nie trzeba sie bawic w jakies buildy

Opublikowano

spokojnie gram teraz hella ,pewnie przejde jeszcze szybciej niz koszmar,mi sie z kazdym poziomem gra coraz latwiej ... mysle ze dopiero na inferno bede musial sie wysilic ... a w multi robie za tanka bo robie tak ... puszczam spowolnienie na to wylewam kwas i bombarduje ognistymi kulami do tego jeszcze monster i wysadzam psy ... jak ktos szybciej ubije jakas grupe niz ja szamanem to mu zycze. powodzenia.A z bossami to sie bawie w znikanie ... zmieniam skille i ubijam kazdego bossa na swoim lvlu ... szaman rulez ,chyba ta postac ma najwiecej mozliwosci taktycznych i nie trzeba sie bawic w jakies buildy

Mp0 inferno z samymi broniami mozna tankowac. Tyle, że koleś chce wydajnego builda, na ktorym bedzie robil np. alkaizer runa na mp1/2 w 15minut

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...