Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar sprzedać postać na allegro (Ninja 62lvl 3x G) i osobno yangi. I mam pytanie czy nie opłaca mi się bardziej kupić eq do ninjy i później sprzedać postać wraz z eq czy osobno to sprzedać?

Opublikowano

Zależy od serwera i ile yang stoi i jakie chcesz kupić te eq . Wiadomo że postać z eq z ładnymi bonami dużo więcej stoi niż pusta postać.

Opublikowano

lepiej będzie jak chyba kupisz te equ. Takiemu mi (przykład) nie chciało by się kupować osobno postaci i osobno equ. Wolałbym już postać w miarę dobrym equ.

skpUo.png

Opublikowano

Mi się wydaje że lepiej za jakieś 2kkk kupić eq nie takie za dobre ;p bo ludzią szkoda kasy na pro dobre konto bo drogie ;p a ten 1kkk sprzedać osobno ;p

ps:

jak on ma się do tego zastosować jak on chcę wiedzieć co jest bardziej opłacalne .

Opublikowano

@2UP Czytałeś co pisałem? Ja nie chce dokładnej wyceny -.- Chcę tylko wiedzieć co bardziej mi się opłaca sprzedać. Postać z eq czy postać i yangi osobno ... Wyceny tego nie potrzebuję bo ceny znam. Więc weź usuń ten post i nie spamuj.

Opublikowano

@up...

@topic. Moim zdaniem lepiej kupić to eq na tą ninje. Choć zdarzają się przypadki, że chcą same postacie, żeby taniej kupić. Najpierw spróbuj sprzedać bez eq, nie będzie chętnych to potem myśl.

Opublikowano

Kup eq na ninje do 2kkk a 1kkk dolóż do konta to predzej je sprzedasz i za większą cenę. Liczę na like

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Jak już odpowiedź padła - z eq szybciej znajdziesz kupca. To już kwiestoa wyboru jak wolisz sprzedać lecz z eq szybciej pójdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...