Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]PBE

Helghast8899

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się zarejestrować na PBE gdyż zamierzałem przetestować Ezreala, dobra git wypełniam formularz, na change region nie ma zadnej opcji wiec olewam to naciskam play for free i nic.... Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego?

Opublikowano

Ten temat nic nie daje, ja po prostu nie mogę sie zarejestrowac bo nie ma regionu do wyboru a bardzo mi zalezy zeby przetestowac tego ezreala bo nie chce pz w bloto wydawac ;/

Opublikowano

http://www.mpcforum....nej-becie-lola/

Próbowałeś według tego tematu?

Są pogłoski, że rejestracja na PBE jest zamknięta do nowego roku, tudzież na 3 miesiące.

Epic fail.

Rejestracja na PBE jest wciąż otwarta, lecz są jakieś problemy z wybraniem regionu. Radzę poczekać do jutro/dziś wieczora.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Rejestracja jest zamknięta... i można się zarejestrować co miesiąc 1 <-- ale nie pamiętam dokładnie jak to działa.

Nie jest zamknieta , bo w pierwsze 3 dni miesiaca mozna sie zarejestrowac , a cos sie zepsul i nie mozna ...
Opublikowano

ja mialem lee sina , i pbe mialem sciagnac juz miesiac temu tylko ze chcialem sie rejestrowac 5.11 a mozna do 3.11... wiec musz ekolejny miesiac czekac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...