Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Limit na necie

arkadiusz1124pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam neta na limicie (Internet 3G)

bo ja teraz gram w Need For Speed World to idzie mało limitu

Nie wiem czy mieliście lub macie też i mam dla was pytanko:

Czy ta gra dużo idzie Limitu czy mniej.

bo to jest ważne!!

czekam na odp.

mój modem to: ZTE MF195

Sieć:T-Mobile

Opublikowano

To nie gwarantuje że go nie przekroczysz, według mnie miesiąc gry w BFP4F zabierze z 15 gb + czasami patch

a to dużo idzie?

to ja wiem że ściąganie zajmuje 3GB

oto mi chodzi że gdy ja gram w Battlefield play4free to dużo limitu idzie czy nie?

Opublikowano

a to dużo idzie?

to ja wiem że ściąganie zajmuje 3GB

oto mi chodzi że gdy ja gram w Battlefield play4free to dużo limitu idzie czy nie?

Mój kumpel też miał neta na limicie i metin2 (dla przykładu) żarł mu po 20mb na godzinę. Wszystko zależy jak duża jest mapa, ilość graczy.

Opublikowano

Mój kumpel też miał neta na limicie i metin2 (dla przykładu) żarł mu po 20mb na godzinę. Wszystko zależy jak duża jest mapa, ilość graczy.

ok to dzięki ale na pewno idzie mniej limitu?

Opublikowano

Mój antywirus pokazuje ile jaki program ciągnie neta i wyszło że przez rok użyłem trochę ponad 2Gb a przegrałem z 500h tylko że ja mam neta kablowego i nie wiem jak to wygląda na tym co masz

Opublikowano

Mój antywirus pokazuje ile jaki program ciągnie neta i wyszło że przez rok użyłem trochę ponad 2Gb a przegrałem z 500h tylko że ja mam neta kablowego i nie wiem jak to wygląda na tym co masz

Przez rok nic nie ściągałeś ?? :P Nie możliwe przez cały rok to w bfie było tyle updatów że głowa mała. I trochę dziwne by bf zeżarł tylko 2GB

Opublikowano

Przez rok nic nie ściągałeś ?? :P Nie możliwe przez cały rok to w bfie było tyle updatów że głowa mała. I trochę dziwne by bf zeżarł tylko 2GB

są 2 rubryki 1 to gra a 2 się nazywa updater

w 1 mam 2 GB a w 2 mam 1.8 GB więc zużyłem praktycznie 4GB przez rok dokładnie ;)

Opublikowano

a dużo limitu idzie jak jest duża mapka?

Zgodzę się z dominikiem bo w sumie ilość osób ma więcej do rzeczy

W takim BF3 na mapce 64/64 to by Ci z żarło ładnie :P

Opublikowano

Raczej nie ma takich serwerów, przynajmniej ja nigdy nie widziałem. Zawsze 32, w końcu mapy są na 32 osoby więc nie wiem czy można zmieniać ilość.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@ up chłopie no co ty z 1 osobą będziesz grał co to za zabawa ja proponowałbym zmienić tej zjebany dziadoski internet z plusa. Też to miałem i takie nermy miałem jak mi rachunku po 320zł przychodziły za to, że musiałem dokupywać.

Graj na takich co jest 10 osób online bo 2 to zanim go znajdziesz to on cztery flagi poprzejmuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...