Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sciąganie ze steamu

JanPawian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. ściągałem Dote 2 przez steama musiałem zresetować kompa miałem juz około 90% gdy wyłączyłem kompa chciałem wznowić pobieranie okazało się że gra ściąga mi się od nowa... proszę pomocy nie chce mi się tego ściągać jeszcze raz jak zrobić by ściąganie wznowiło się od tych 90%?

Legenda
Opublikowano

Czasem tak jest pokazuje, że ściąga Ci od nowa, a w rzeczywistości jest to 10%, które zostało i pokazuje nam, że mamy 0% z tych 10 co trzeba jeszcze ściągnąć. Pamiętaj, że co parę dni są aktualizacje gry i też tak Ci będzie pokazywać.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Witam. ściągałem Dote 2 przez steama musiałem zresetować kompa miałem juz około 90% gdy wyłączyłem kompa chciałem wznowić pobieranie okazało się że gra ściąga mi się od nowa... proszę pomocy nie chce mi się tego ściągać jeszcze raz jak zrobić by ściąganie wznowiło się od tych 90%?

To nie ściągaj, simple. Nic nie stracisz w sumie, i tak trudniejsza jest niż Minecraft.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...