Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Serwer RPG.

dankrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za Górami, za Lasami, za Morzami było pewne królestwo... Rządził nim zły król którego imię poznacie w dalszej przygodzie na naszym serwerze. Był on tak okrutny, że mieszkańcy powoli próbowali uciekać z miasta, jednak zawsze kończyło to się ich śmiercią. To właśnie TY musisz obalić złego króla z tronu! Jednak żeby to uczynić musisz najpierw zostać kimś sensownym, no bo jak wiemy byle kogo do króla nie wpuszczą. Może będzie to długa droga, ale dasz rade! Będziesz królem! Ród Ottonów w końcu wróci na prawowite miejsce... I pamiętaj, jeżeli Ci się nie uda, to koniec twojego żywota jak i każdego jeszcze żyjącego mieszkańca w tym królestwie...

To była fabuła serwera, teraz szczegóły.

Serwer zostanie odpalony 24-26 grudnia, będzie posiadał około 70 slotów, później się to zamieni na 100. Zapisy na Beta-Testy serwera są otwarte. Beta-testy są prowadzone na serwerze Wooden od craftserve.pl, bardzo dziękujemy za współpracę. IP do serwera Beta-Testowego zostanie podane pod koniec dnia 03.12.2012r.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany dalszą fabułą lub chce wiedzieć więcej szczegółów, ZAPRASZAMY NA BETA-TESTY!

Pozdrawiamy, Ekipa Golden-Age.

@EDIT.

Serwer Wooden będzie za około 3-4 dni.

pr02.jpg
Opublikowano

Dzięki. Mam nadzieję że ta zapowiedz zachęci do grania i dołączenia do beta-testów.

pr02.jpg
Opublikowano

Czytam fabułkę, wychodzi ,że muszę obalić króla, potem sam nim zostać, a wy mi tu nagle wyjeżdżacie ,że mam pomóc komuś tam w odzyskaniu tronu. WTF ?!

Będziesz królem! Ród Ottonów w końcu wróci na prawowite miejsce...

I znikąd wszystkie informacje. Nieogarniających macie fabulatorów. Podziękuję...

Opublikowano

TY jesteś z rodu Ottonów, czyli TWÓJ RÓD wróci na miejsce KRÓLA!

Proszę czytaj ze zrozumieniem.

pr02.jpg
Opublikowano

Zauważ Chris że napisałem że serwer Wooden trzeba kupić, więc będzie to za jakieś 3-4 dni więc proszę czytaj aktualizacje posta. Temat ten nie jest żebrakiem like'ów, nawet nie dostałem jeszcze ani jednego więc takie myślenie serdecznie wsadź se w d... .

@EDIT.

LOL, a jednak dostałem jednego lajka od cb lolz.

pr02.jpg
Opublikowano

Jakoś tego edita nie widziałem i wyraźnie pisało że ip będzie trzeciego grudnia. A like'a nie wiem jakim cudem ode mnie masz, pewnie przez przypadek kliknąłem.

EDIT:

Serwer Wooden będzie za około 3-4 dni.

I dalej będziesz mnie wrabiać że nie czytałem twoich postów? Edytowałaś tego posta 3 grudnia, więc ten niby wooden powinien być dzisiaj.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...