Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie na lockerz 250ptz za 10ptz :P Nie wiem jak je dostać przysłali mi na poczte jakieś numerki i to zdanie PRINT THIS RECEIPT AND BRING IT TO THE EVENT. ONLY ONE COPY OF THE RECEIPT CAN BE USED. Za odp daje 5x5

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Powinieneś najpierw znać angielski a potem na takiej stronie się zarejestrować. Jest napisane coś takiego

To jest ukryta treść, proszę

@Tłumaczenie: Dzisiejsze zakłady pieniężne chodzą o PTZ. Oddajemy 250 PTZ jednemu zwycięzcy. Nie ma żadnych limitów ile razy kupisz. Im więcej kupisz tym masz większa szanse na wygraną (logiczne). Zwycięzce 250PTZ wylosujemy dnia 13 Listopada (Tylko mieszkańcy USA i Kanady). (Tłumaczenie moje, mogą być jakieś błędy, ale nie powinno).

Tak więc cieszyłeś się, że będziesz miał 250PTZ za 10PTZ a to jakiś los na loterię :>

Opublikowano
ockerz ogłosił nowy sposób zdobywania nagród(na razie tylko dla mieszkańców US). Od dzisiaj, używając swoich punktów możesz wziąć udział w loterii o niektóre z najbardziej popularnych nagród! Każdorazowy udział w loterii jest szansą na nagrodę!

Im więcej się udzielasz tym większe są Twoje szanse na nagrody! Pierwszą nagrodą w loterii Lockerz są bilety na koncert Gym Class Heroes. Prywatny show w Nowym Jorku, 12 listopada. Chcesz wziąć w nim udział? Wszystko co musisz zrobi to zaryzykować 10 punktów, za które możesz wygrać niesamowity zestaw VIP, który zawiera: lot do i z Nowego Jorku, nocleg w hotelu, 2 bilety na koncert, koszulki z autografami oraz dostęp VIP.

10775.jpg

13394.jpg

32408.png

30549.png

28252.gif