Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Włączenie gry

BloodRiderPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj pobrałem sobie DBO, próbuję włączyć, pojawiło mi się "Game Initialize Failed". Udało mi się go ominąć przez użycie "Uruchom jako administrator" w Windows 7. Jednak po przejściu dalej i ominięciu GameGuarda pojawia się takie coś:

beztytuucun.png

Obrazek przed strzałką pojawia mi się po ominięciu GameGuarda. Po załadowaniu się go wyskakuje błąd. Opcja ?? ?? wysyła wiadomość o błędzie, a ?? zamyka go.

Czy ktoś spotkał się może z błędem tego typu? Jeśli tak, jak sobie z nim poradziliście?

Pozdrawiam,

BloodRiderPL.

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj pobrałem sobie DBO, próbuję włączyć, pojawiło mi się "Game Initialize Failed". Udało mi się go ominąć przez użycie "Uruchom jako administrator" w Windows 7. Jednak po przejściu dalej i ominięciu GameGuarda pojawia się takie coś:

beztytuucun.png

Obrazek przed strzałką pojawia mi się po ominięciu GameGuarda. Po załadowaniu się go wyskakuje błąd. Opcja ?? ?? wysyła wiadomość o błędzie, a ?? zamyka go.

Czy ktoś spotkał się może z błędem tego typu? Jeśli tak, jak sobie z nim poradziliście?

Pozdrawiam,

BloodRiderPL.

Odpalasz luncherem ?

sprawdź to ;

http://www.mpcforum.pl/topic/778052-poradnikmicrosoft-visual-c-debug-libary-error/

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Odpalenie przez Launcher i normalnie przez DBO.exe daje taki sam efekt. Patrzyłem już też na treść zawartą w tym linku, raczej nie pomoże, ponieważ używam oryginalnej wersji, a nie angielskiej, jednak warto spróbować. Po teście zrobię edit tego postu.

Zrobiłem to, co jest napisane w poradniku, i niestety efekt jest taki sam.

Gdy nie włączę jako admin, wyskakuje mi "Game Initialize Failed."

Opublikowano

Odpalenie przez Launcher i normalnie przez DBO.exe daje taki sam efekt. Patrzyłem już też na treść zawartą w tym linku, raczej nie pomoże, ponieważ używam oryginalnej wersji, a nie angielskiej, jednak warto spróbować. Po teście zrobię edit tego postu.

A spróbuj nie odpalać jako administrator i ściągnij sobie tamte pliczki w temacie moim.

Opublikowano

Witajcie...

Sprawdzałem już ze zgodnością, z adminem, z antywirusem a także z plikiem od ScoTube... Nic niestety nie działa... Czekam na inne propozycje.

1. Sterownik jest najnowszy, więc nie piszcie, abym aktualizował.

2. DirectX11 jest zainstalowany.

3. Antywirus olewa wirusa w plikach DBO.

Jeśli do czegoś dojdziecie, napiszcie. Chwilowo sam szukam na obcojęzycznych forach.

Pozdrawiam,

BloodRiderPL.

Opublikowano

Witajcie...

Sprawdzałem już ze zgodnością, z adminem, z antywirusem a także z plikiem od ScoTube... Nic niestety nie działa... Czekam na inne propozycje.

1. Sterownik jest najnowszy, więc nie piszcie, abym aktualizował.

2. DirectX11 jest zainstalowany.

3. Antywirus olewa wirusa w plikach DBO.

Jeśli do czegoś dojdziecie, napiszcie. Chwilowo sam szukam na obcojęzycznych forach.

Pozdrawiam,

BloodRiderPL.

Mi się zdaje że coś nie tak poszło przy instalacji Dragon ball online i dlatego błędy, albo brakuje patchy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Jak mam takowy problemik że ikona dbo.exe wogóle nie reaguje tą co mam na pulpicie i jak start rozwine to przełącza mnie na stronke dbo . Wie ktoś wtf ?? xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

mam problem z dbo ponieważ przy starcie gry wyskakuje mi Creating the application failed.Error code [183]

Załóż nowy temat i nie odkopuj starych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...