Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mineshafter Czy Dziala?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcialem zagrac na pewnym serwerze MC i on oferuje non premium za sms i mineshafter i jest klauzura ze nie obejmuje kont mojang.com , wiec wchodze na minecraft.net (tak jak w poradnikach) i klikam register i tu pojawia sie problem zamiast tak jak w poradnikach przekierowac mnie na minecraft.net/register wysyla mnie do rejestracji na mojang. Proba zintegrowania mineshaftera z kontem na mojang.com konczy sie fiaskiem.

I teraz moje pytania;

-Czy da sie to jakos zrobic? ;d

-Czy ma ktos jakies stare konto, którego nie uzywa? (bez coda, chyba ze ktos chce dac z to nie pogardze ^^) Jesli tak to prosze dane na pw

@down. To wiem ale to konto nie chce sie zintegrowac z mineshafter

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jest opcja! Tyle, że często pada strona tego, ale to jest wersja mineshaftera, która nie wymaga konta na mojang.com ani minecraft.net - wystarczy założyc tam konto, i to działa jak normalny mineshafter.www.mineshafter.info

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Teraz polecam wam korzystanie z MinshafterSquared ponieważ zwykły Mineshafter nie jest już dobry jak kiedyś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...