Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF dziwne dzwieki na singleplayer otwierane skrzynie drzwi itd. co to jest?!

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

CO TO JEST ZE GRAM NA SINGLEPLAYER I NAGLE O 11:30 SLYSZE JAKIES DZIWNE DZWIEKI?! Sry za caps, ale to bylo dziwne. Slyszalem dziwne dzwieki. jestem w swoim domku o 11:30 i zaczely sie dziwne dzwieki typu otwierane drzwi, klikany button, otwierane skrzynki i kopanie (uderzanie) dirta. Jest to dziwne, nikogo nie widzialem. Niedlugo zedytuje temat o film bo to nagralem az ze zdziwienia. Na singleplayer gram ponad 1 dzien, mam diaxowe eq poty brodawki i pelno zboza. Wyjasni ktos te dziwne dzwieki i na razie nikogo nie widzialem zeby to robil! Jest to oczywiscie singleplayer i dlatego to dziwne

Jeszcze raz sry za WFT w temacie i capsa

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Mam tylko nodusa, ale go uzywam na multiplayer (glownie tam tylko gram). Na singlu chcialem swoje mozliwosci przetestowac. Film ma tera 14% przesylu, ale tu link wstawie i sobie obejrzysz. Nie wierze w cos takiego jak herobrine, ale to bylo dziwne, bo itemki ze skrzyn mi losowo poznikaly w czasie nageywania filmu. Szkoda, ze minecraft zlapal laga pozniej

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Lagow ja nie mam jak chcesz to lap parametry:

Procek i5-3210M

Karta graficzna Radeon HD 7670M i Intel hd 4000 (ustawiony mam na radeona)

Ram 6 GB

OS Win 8

48061.gif

Opublikowano

Mam baze na bagnach i nie ma tam wioski npc, ale czasami moga sie pojawic pod ziemia lub w wodzie slimy (rzadko) Film juz ma 31%

48061.gif

Opublikowano

Też miałem tak kiedyś że itemki mi znikały ale to w starszych wersjach mc.

Arsenal

Opublikowano

Ja mam to na aktualnej wersji i w dodatku sa jeszcze te dzwieki doslownie jakby ktos chodzil pod ziemia tam gdzie mam magazyn i alchemie i enchant i stamtad slysze otwieranie skrzyn, kopanie i uderzanie dirta i dzwieki, ktorych jeszcze nigdy w mc nie slyszalem, a mam premke i gram od poczatkowych wersji, a mapa robiona na najnowszej wersji

48061.gif

Opublikowano

Nie bawiłeś się czasem któregoś dnia pistonami i przypadkiem nie zostawiłeś tego włączonego? Może też jakieś itemki spadają na nacisk drewniany?

@UP

Nie masz jakiejś kopalni/mobspawnera/twierdzy?

Opublikowano

Z pistonów mam tylko wejście, bo zrezygnowałem z drzwi. Łap linka do mechanizmu: http://zapodaj.net/a...34f790.png.html (mechanizm mi nie dziala na razie). Mechanizm zrobilem na przyciski z taka bramka, gdzie sa 2 pistony i po kliknieciu przycisku sie ktorys otwiera i prad jest dostarczany a za 2 razem juz nie. Nie pamietam nazwy bramki. Jest to brama (ta co robi plaska sciane i po kliknieciu przycisku jest przejscie). Mobspawner mam na innym biomie gdzies dalejj. Kopalnie tak samo mam gdzies w lesie tez dalej. Film ma juz 62%

48061.gif

Opublikowano

uhm, czyli to nie działa nonstop.

Spróbuj pograć trochę bez dźwięków. Poeksploruj trochę teren pod domem i w pobliżu i być może znajdziesz rozwiązanie.

Opublikowano

Albo wgrał moda . Miałem takiego z takimi robotami które jak się poruszały to były dźwięki jakby ktoś naciskał guzik ;d

Opublikowano

To nie wkręty zobacz w filmie jak pokazałem te opcje po kliknięciu ESC na multiplayer jest na dole Rozłącz a na singleplayer Zapisz i wróć do menu. Nie wkręcam was tylko piszę i pokazuje wam co dzisiaj przeżyłem grając w mc ;d Jest to dziwne i ktos to wytlumaczy ?? Z opcjami w filmie dokładnie 0:14 lub pod koniec tez jest. Ale przyznajcie ze gdy gracie ponad 1 dzien na tej samej mapce i wszystko jest spokojnie a nagle takie dzwieki i wykradzione itemy sie pokazuja, to mozna sie wystraszyc ;d

48061.gif

Opublikowano

nie możliwe. słyszałem Slimy. ale te guziki... spróbuj sposobów jak @up podali albo udostępnik Save'a

svh03y.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...