Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK] Mini map hack, auto smite, auto ingite, enemy range, jungle timer

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TUTORIAL:xxx (nie moj)

DOWNLOAD: (NIE MOJ)

xxx

SKAN: (NIE MOJ) xxx

1) włącz jako aministrator

2) zminimalizuj ale nie zamknij

3) dołącz do gry i wciśnij F8

4) włącz funkcje w menu

5) graj na hacku. 100% niewykrywalne

FUNKCJE:

PASYWNE: WIdzisz wardy, grzybki teemo, pulapki nidalee itp.

MyRange (1) = Pokazuje okrąg naszego zasięgu ataku

ExpRange (1) = Pokazuje okrąg zasięgu expa. Przydaje sie gdy jestesmy dociskani na lini i nie chcemy tracic expa

EnemyRange (1) = Pokazuje okrąg zasiegu ataku przeciwnika. Przydaje sie w wymianach na lini

TurretRange (1) = Pokazuje okrag zasiegu ataku turreta. Przydaje sie przy diveowaniu

MapRevealer (1) = Pokazuje ostatnie miejsce gdzie przeciwnik byl widoczny. Przydaje sie gdy spodziewamy sie ganku.

LastHitMarker (1) = Pokazuje okrag wokol miniona ktorego mozemy zabic na 1 auto attack.

SmiteMarker (1) = Pokazuje okrag wokol baronow/dragonow itp. kiedy mozemy go zabic ze smite

UltimateMarker (1) = Pokazuje obrecz wokol postaci ktore mozemy zabic z ultimate.

Dziala na: Garen, Darius, Chogath, Veigar, Karthus, Gragas, Malzahar, Orianna, Tristana, Warwick, Ziggs, Annie, Ashe, Cassiopea, Caitlyn, Graves, LeeSin, Akali, Blitzcrank, Diana, Evelyn, Ezrael, Fizz, Malphite, Riven, Zyra.)

JungleTimers (1) = Pokazuje kiedy pojawia sie nasze i przeciwnika obozy w jungli

ExtraChampInfo (1) = Pokazuje wszystkie informacje o postaciach (nawet przeciwnika)

Prediction (1~20) = Zawsze trafiaj z q blitzcranka, skilli ezraela itp.

IgniteMarker (1) = Pokazuje okrąg wokol postaci ktore mozemy zabic z ignite

SpellsStatus (1) = Pokazuje cooldowny na skillach (nawet przeciwnika)

Opublikowano

Phi, żałosne

1.Nie dałeś Linku.

2.Nawet tłumaczyć ci się nie chcę

3.Nie ściągnę bo Hacki do lol'a to gówno, gra jest zajebista bez wspomagaczy a je używają tylko 10 letnie dzieci które chcą pokazać co to oni nie potrafią.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Phi, żałosne

1.Nie dałeś Linku.

2.Nawet tłumaczyć ci się nie chcę

3.Nie ściągnę bo Hacki do lol'a to gówno, gra jest zajebista bez wspomagaczy a je używają tylko 10 letnie dzieci które chcą pokazać co to oni nie potrafią.

1. Link jest w filmiku

2. Przetlumaczylem

3. To forum jest od hackow. To, ze udostepniam ten dodatek to moja wlasna wola. Jak cos Ci sie nie podoba, to po co odwiedzasz forum ustawione tematycznie na wspomagacze?

Opublikowano

Dokładnie zgadzam się z UP@ . MultiPlayerCheats . NIe podoba się to wypad . A Co to tego to spoko , funkcje dzięki za wstawke .

1e448722.png

Opublikowano

A właśnie , może byś wrzucił te pliki , ponieważ na YT , jest strona do pobrania , ale trzeba robić reklamy . Daj linki To dam Like .

1e448722.png

Opublikowano

Ewidentny fake.

Download nie Twoj skan nie Twoj... masz Ty chlopie ten program na kompie w ogole - czy tylko wstawiasz te pseudo hacki i boty po to zeby nabic sobie "punkty lansu" na kidmoda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...