Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator Pogaduszek ? Czemu nie

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak wiecie, prawie każdy dział na MPCForum posiada swojego Moderatora etc.

Pomaga to na prawdę, gdyż nie ma takie syfu w działach jakie tworzą nie którzy użytkownicy owego forum.

Ostatnio zauważyłem, że w dziale Pogaduszki, są robione co raz to nowe tematy nie które przydatne, a nie które bez użyteczne lub powtarzające się :)

Są również posty, które nic nie wnoszą, oraz za, które powinny być kary w postaci warnów...

Tak więc mam propozycje, aby stworzyć Moderatora do działu Pogaduszki, czyli Moderator Pogaduszek.

Co Wy na to ?

Myślę, że to jest dobry pomysł, bo na pewno oszczędzi nam zbędnego "syfu".

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Gość SynekMTG
Opublikowano

Jest już 3 modów w pogaduszkach a tzw. patrykkos, fifolski i Things.

Btw. Takowej rangi nie ma ale mają pod swoją opieką ten dział.

Opublikowano

Już robiłem taki temat, i został odrzucony "bo tak", nie ma co dyskutować starczą przecież modzi którzy raz na miesiąc wbijają.

NJxbd4x.png

Opublikowano

ja bym dodał jeszce modaratora kosza, KZ, AZ, MMT i innych działów w których nie trzeba moda.

od czego są GMi ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

tworzenie nowych miejsc pracy i możliwość rozwijania się innym pod względem moderacji. Pomyśl czasem lenart.

btw. jak od czegoś są gmi np. do moderowania pogaduszek to po jakiego stolca są działy w których odpowiedź/temat/raport jest raz na tydzień, tfu po co tam mod jak gm by to lajtem ogarnął..

Opublikowano

Ja jestem za wyjebaniem Thingsa.

Kto sie zgadza lajkować

dałbym ci lajka ale limit poszedł.

Ja bym raczej dodał kogoś do niezbędnika cheatera, bo tam czasem reklamy potrafią być przez 2-3h a nie ma ich kto usunac prócz gm/adm, a nie zawsze patrza na ten dzial.

Opublikowano

Niby są globale, ale wbrew pozorom Pogaduszki to bardzo duży dział i dlaczego by nie zrobić tam rangi?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano
od czego są GMi ?

ostatnio mniemam że od odznaczania moich raportów z mc ;_;

Przecież są moderatorzy pogaduszek, na kit ranga skoro i tak obecni mają inne działy?

Opublikowano
Przecież są moderatorzy pogaduszek, na kit ranga skoro i tak obecni mają inne działy?
ALE TAM SĄ MODERATORZY, ludzie czytajcie

Ale przez brak rangi, zwykli użytkownicy nie mogą tam mieć moda. Pod opiekę ten dział dostają tylko inni moderatorzy ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Bo zwykli użytkownicy nie ogarneli by takiego działu z różnorodnymi tematami, dlatego są tam ludzie z doświadczeniem.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...