Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przegrzewanie procesora.

Charon ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, włączyłem sobie gre cs 1.6 i po 3 minutach zobaczylem temperatury... procesora temp. osiągała aż 110 stopni o.O

dodam, ze wczoraj zmieniałem paste na procesorze bo byla wyschnięta.

dodam rowniez, ze mam zepsuta karte graficzna i podczas grania ścina mi czasem i kolorowe paski mam na ekranie.

jak karta działała, była sprawna to temp. procka byla normalna

co jest nie tak? radiator dobrze dociśnięty jest.

jak nie gram(przegladam neta) temperatura procka waha sie od 20-50 stopni.. a gdy gram 90-120 stopni i się komp.wylacza.

Opublikowano

Chłodzenie może zmień na Fortis LT lub lepszy.

nie mam obecnie kasy, ale pasta na procesorze była wyschnięta i procek max 70-80 stopni podczas grania, a jak zmienilem paste na nowa to ma podczas grania 90-120 stopni, ale jak przeglądam neta albo jestem na pulpicie to 20-50 stopni ma...

dodam, ze procek 2 rdzeniowy.

Opublikowano

pewnie nawaliłeś pasty za dużo, smaruje sie cienko. im cieniej i równomiernie rozprowadzona tym lepiej przylega radiator

pasta sama nie przewodzi ciepła tylko ułatwia przewodzenie ciepła pomiędzy powierzchnią procesora i radiatora

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

pewnie nawaliłeś pasty za dużo, smaruje sie cienko. im cieniej i równomiernie rozprowadzona tym lepiej przylega radiator

pasta sama nie przewodzi ciepła tylko ułatwia przewodzenie ciepła pomiędzy powierzchnią procesora i radiatora

Noo.. trochę pasy wjebałem tam :angry: mój błąd -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...