Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook nie działa.

aday1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnimi czasy gdy wchodzę sobie na 30 minut to śmiga normalnie, czasami posiedzę 5 minut i gdy chcę zrobić cokolwiek wyskakuje komunikat, że nie znaleziono strony. Potem już wgl. nie można wejść nawet na str. logowania.

Próbowałem usunąć "ciasteczka" i czyściłem CCleanerem. Co mogę jeszcze zrobić ? H*j mnie strzela kiedy zaczynam z kimś pisać a tu nagle się wyłącza..

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Na Chromie i Firefoxie to samo. Z rozszerzeń mam tylko skype- cośtam :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Stara ci w pliku host blokła :D

Bez obrazy ^^

http://netdiag.pl/artykuly/hosts/

Może się przyda.

Nie jestem informatykiem więc może mi wytłumaczysz co zrobić ? :P

Opublikowano

Nie widzę tam problemów :(

Dodam,że jeżeli poczekam jakiś czas to fb CZASAMI znów działa. Pomaga też restart kompa.. ale komu się chce kompa restartować co chwile żeby na facebooku posiedzieć..

Opublikowano

Usuń ciasteczka, pliki cookie etc. może da rade.

Dokładnie jeszcze usuń czekolade i krem wiśniowy z diety i zadziała

Opublikowano

Dokładnie jeszcze usuń czekolade i krem wiśniowy z diety i zadziała

Ale ty jesteś zajebisty..

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Ale ty jesteś zajebisty..

Ty też byłeś zajebisty przed mentorem gdzie w csie pisałeś co 2 post reinstall itp co bylo gówno prawdą huja sie znasz a autor tematu musial by byc tępy jak ty żeby nie usuwac ciasteczek

Opublikowano

Ty też byłeś zajebisty przed mentorem gdzie w csie pisałeś co 2 post reinstall itp co bylo gówno prawdą huja sie znasz a autor tematu musial by byc tępy jak ty żeby nie usuwac ciasteczek

Gdybyś wiedział to nie odpowiadałem tak :) Jak chcesz sprawdź sobie :)

Jakieś jeszcze pytania ? Zapraszam na PW

Eot.

Opublikowano

Witam.

Ostatnimi czasy gdy wchodzę sobie na 30 minut to śmiga normalnie, czasami posiedzę 5 minut i gdy chcę zrobić cokolwiek wyskakuje komunikat, że nie znaleziono strony. Potem już wgl. nie można wejść nawet na str. logowania.

Próbowałem usunąć "ciasteczka" i czyściłem CCleanerem. Co mogę jeszcze zrobić ? H*j mnie strzela kiedy zaczynam z kimś pisać a tu nagle się wyłącza..

O nie! Fejsbuk nie dziala! Idz sie potnij :(

#TOP : PRzegladarka pewnie cos nie trybi :)

61093c6efb.png

Opublikowano

O nie! Fejsbuk nie dziala! Idz sie potnij :(

#TOP : PRzegladarka pewnie cos nie trybi :)

Nie chodzi o to, poprostu jak zaczynam pisać z kimś a on sie wyłącza..

Temat do zamknięcia.. wkurwiłem się i zrobiłem formata :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...