Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie odnośnie daily jobów.

Lagiere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie. Czy wy tez macie tak mało jobów?{jeden multi job i 2-3 single} Jeśli tak to czy da się ilość ich zwiększyć i w jaki sposób? Czy Nexon mógł mi ilość jobów zmniejszyć? ( kiedyś miałem ich mnóstwo ) Odpowiedzi nagradzam likiem.

Opublikowano

Masz na myśli większą liczbę multi i single jobów następnego dnia? Czy taką samą?

Opublikowano

Cóż, kiedyś miałem więcej jobów niż teraz, chyba 3 razy więcej. Może Nexon ją zmniejszył?

Opublikowano

Treaz jest tylko 5 jobow Nexon zmniejszyl ich liczbe jak skonczyl sie event z rolnikiem i myst n. Dawniej bylo ich 11 ;)

Jak narazie chyba nie bedzie zwiekszal. Kazdy tak ma wiec sie nie martw ze masz cos zjebane ;)

Opublikowano

Codziennie chyba coś się tam zmienia, ilość ich pozostaje bez zmian i nie możesz ich zwiększyć. Naogól zmienia się coś w 1,2,3 jobie. Np Walnąć 20killi lub zagrać 3 rundy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi. Każdy dostał plusa. Myślę, że temat do zamnknięcia.

Opublikowano

Nexon prawdopodobnie zmienia ilość jobów w różnych okolicznościach np. eventy ale na 80% normalniee będzie 5 jobów jak dotąd więc nie da sie czegoś zmienić w ich ilości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...