Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Questy

Kopela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zaczełem grać i mam problem z pierwszym questem. Nie wiem o co chodzi i co mam zrobić. Tego Npc koło którego się pojawiamy jak nas przeniesie z Kame House. Mam szarą strzałke do niego ale nie moge z nim pogadać i nie wiem o co chodzi bo mi w krzaczkach odpowiada :D . Wiecie co tam trzeba zrobić ?

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

Siema.

Zaczełem grać i mam problem z pierwszym questem. Nie wiem o co chodzi i co mam zrobić. Tego Npc koło którego się pojawiamy jak nas przeniesie z Kame House. Mam szarą strzałke do niego ale nie moge z nim pogadać i nie wiem o co chodzi bo mi w krzaczkach odpowiada :D . Wiecie co tam trzeba zrobić ?

Nacisnij literkę "T" i zaznacz Scouterem NPC stojącego na początku gry.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

jak będę w grze to zobacze :) . fajnie by było jakby był temat z opisem trudniejszych questów w grze. Nie w każdym idzie się połapać co trzeba zrobić.

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

jak będę w grze to zobacze :) . fajnie by było jakby był temat z opisem trudniejszych questów w grze. Nie w każdym idzie się połapać co trzeba zrobić.

Pomyślimy o tym ;-)

Questy nie są trudne tylko trzeba pomyśleć ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...