Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rappelz zawiesza komputer.

czacha1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, po włączeniu Rappelz wszystko działa prawidłowo, nie zacina się i nie wyskakują żadne błędy, ale po kilku minutach wszystko staje w miejscu i nie da się nic zrobić, cały komputer się zawiesza i pomaga tylko reset. Za każdym razem po włączeniu gry jest to samo. Mam windows 7 zainstalowany kilka dni temu, więc nie jest zaśmiecony, wszystkie sterowniki mam wgrane, próbowałem także wyłączać antywirusa i nic to nie dało, a także włączałem grę jako administrator i również to samo. Przeinstalowywałem Rappelza kilka razy, ściągałem grę od nowa i to też nic nie dało. Proszę o pomoc bo nie mam już pomysłów a nie znalazłem nigdzie odpowiedzi. Z góry dziękuję.

99% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce, nie zdejmuj już za późno

nfsw_ADI292.png

Opublikowano

Intel Core 2 Duo CPU E7200

AMD Radeon HD 6570

4GB RAM

Dodam że kilka miesięcy temu Rappelz działał na tym komputerze bez żadnego problemu.

nfsw_ADI292.png

Opublikowano

Bo on nie ma prawa nie działać na takim sprzęcie bez problemu :D Mi nawet swojego czasu na integrze działał jako tako, ale coś tam szło zrobić a o "zawieszeniu się" nie było mowy. Więc tak dokładniej nie wiem, tylko z rappelzem Ci się tak dzieje? Mi komp wariował, jak zasilacz już nie wydalał ogólnie, ale raczej to nie to :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Inne gry dobrze działają, a komputer był czyszczony przed reinstalacją systemu czyli kilka dni temu.

Wczoraj wieczorem udało mi się pograć ponad godzinę, a dzisiaj nawet nie pięć minut.

nfsw_ADI292.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...