Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Jobs-PL - Polska wersja jobs z nutką polskich komend:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciał bym Wam udostępnić w pełni spolszczoną wtyczkę prac Jobs.

Jest ona ogólnie zdaje mi się dostępna na forum, ale tłumaczenie jest nie profesjonalne a co najważniejsze, nie jest ono pełne, co oznacza, że mamy więcej angielskiego niż polskiego.

3m91eh.jpg

abhjji.jpg

Edytowane komendy:

/praca - można używać komendy /jobs lub praca

Jestem w stanie zrobić wszystko po polsku, ale jak na razie zostanie na tym, w następnych wersjach jeżeli będziecie chcieli przetłumaczę w pełni wszystkie komendy na język polski.

Domyślnie po odpaleniu wszystko będziecie mieć po polsku.

Wpisy Permissions

Jak na razie domyślne takie jak macie oryginalnie na jobsie, jedynie jeden możecie dać inaczej, aczkolwiek dodać sobie zamianę jobs na praca.

Download wersji v1.0:

https://rapidshare.com/files/3601693765/Jobs%20PL%20By%20Krzysztofa.rar

Lub przenieś

Skan v1.0

https://www.virustotal.com/file/55b42b3a3d7e76ccd66ce46d0151b31a5d2a0252a26287cea3a891623829c84b/analysis/1354436762/

Pozdrawiam i zapraszam do testowania oraz używania.

Liczę na plusika za pracę, którą włożyłem w dopracowanie wtyczki.

Zabraniam udostępniania tej wtyczki w waszych plikach serwerowych!

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Hahahahha :D Jednak zrobiłeś :D Widzę moje Jobsy :) Zauważyłem już po tym, że były moje konfiguracje :) jednak dobra robota, miałem to zrobić w następnych moich wersjach, za bardzo mi się wjechałeś w temat....

Nawet się nie spytałeś mnie czy możesz :)

http://www.mpcforum.pl/topic/766104-dlpl145aktualizowany-jobs-by-kamikadzekks-dla-mpcforumpl/

Jednak wspomniałem o Tobie w moim pluginie :)

//Edit

Zapomniałeś o jednym skasuj plik : jobs.sqlite on się sam wygeneruje jak ktoś wgra Jobs na serwer, tam się przechowują prace, który dany użytkownik posiada.

Opublikowano

Chyba Cię poebało, że to są twoje jobsy chłopcze ;O

Wszystko robione było przeze mnie od podstaw.

W plikach był mój komentarz # rozpoznałem go, jak sprawdzałem twój poprawiony plugin...

Może zapomniałeś go usunąć, niech Ci będzie, jednak ja twierdzę (może nie tylko ja), że brałeś to od moich plików...

Dodatkowo masz te same kolory prac oraz te same LVL (maxymalne), które ja dawałem w swoich plikach!

Odp. także napisałem Ci w moich plikach, bo widziałem, że się doczepiłeś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...