Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fizz vs Ezreal

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne pytanie pytasz który champion lepszy do kupienia czy co? Nie można porównać tych championów "który by wygrał pojedynek"..

Chodzi Ci o wyobrażenie tego, że się biją czy może o grę? Bo pytanie sformułowane tak dziwnie, że nie wiem co Ci mam odpowiedzieć;o

Opublikowano

Dziwne pytanie pytasz który champion lepszy do kupienia czy co? Nie można porównać tych championów "który by wygrał pojedynek"..

Chodzi Ci o wyobrażenie tego, że się biją czy może o grę? Bo pytanie sformułowane tak dziwnie, że nie wiem co Ci mam odpowiedzieć;o

tak chodzi mi o to że jak by na siebie trafili i zaczeli nawalać combosami to który z nich by wygrał jak
Opublikowano

Wszystko zależy od ilości killi jakie by mieli i cs.

Ogarnięty fizz by to wygrał,tylko tyle powiem.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ogarnięty EZ by na spokojnie wygrał. Uniknięcie fish'a blinkiem, jak Fizz bierze E to ew. flashnąć się w któras stronę, napiepszasz skilshotami i aa... Gdy wiesz że fizz nie będzie miał ponownie E, dobijasz go ultem.

Nie zapomnijcie > range > melee

1294477714-U1.png

Opublikowano

@up mylisz się. Jeśli grasz na ogarniętego Fizz'a nie uciekniesz blinkiem ryby. Po prostu fizz poczeka i tyle. Fizz wygrałby w 100%, bo Ez jest ADC tzw. skilshot'owy, a fizz uniknie jego ult/a Q i po sprawie. Ranged, a melee? Fizz ma swoje Q żeby zniwelować tą różnicę. Fizz win 100%.

wobqx.jpg
Opublikowano

Zalezy od fazy gry, killi , asyst, lvl, csow, ilosci itemow etc.. Gdyby ez zaczal go bic z daleka to fizz padnie, z bliska nie koniecznie. Ogarniety ez zrobie dobre combo, poczeka az fizz zuzyje e i rozwali go

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nawet gdyby te dwie postacie miały full build i najlepsze runy to myślę, że Fizz i tak by rozwalił Ezreala. Fizz ma skill który potrafi uniknąć jego skill, więc daje to przewagę nad Ezem ;)

45a1e9d714fa5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...