Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Mikołajki 2012 v 0.1

TheDivX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''Konkurs Mikołajkowy By. DivX''

Witajcie ! Jak Wiecie Dnia tj. 2012-12-08 Obchodzimy Św. Mikołajki . Jest To Święto Które Przywita Zime Jak i Wigilie .

Otóż Z Okazji Mikołajek i Jak Bardzo Was Kocham ( <3 ) Robię Konkurs Metin2 .

Pewnie Pomyślicie '' I co z Tego Znów jakiś 10lv. na Pl'u'' Mówie Wam Odrazu , że tak nie będzie , już wam mówie jakie mam Konta =)

1. Reinor - Konto warte okolo 70zl. Na koncie znajduje sie Zbroja Pustynny Bojownik ( woj/sura) z Bonami 3x 15 + HP , Zwierzak , i Inne Duzo wartościowe Eq.

2. Ravia.eu - 50kk i jakieś eq

3. AvalonMt2 - Eq top 1 Na Woji , dobijecie 80lv. kładziecie kazdego woja =) Dzik ( wart 20zl. ) i Inne Pierdułki =)

4. Balmora - w Miare Dobre Eq Unikatowa Fryzura ( Hełm ) 35lv. Aura M8 1 Ku i pewnie wejdzie ;P I Inne pierdoly

5. PandoraMt2 - Tutaj Nie mam w sumie nic dobrego ale eq 15/15 na woji jest =)

Dobra To Na Tyle , Teraz Zasady Konkursu :

1. Daj +

2. Napisz w Komentarzu '' Biore Udział w Mikołajkach DivX 2012 <Nazwa Serwera>''

3. To Wszystko =) jak widzicie jest 5 kont i kazdy z was coś moze wygrac =) Może być tylko 1 głos i like musi być Pozdrawiam =)

Pozdrawiam Diwiks. ;D

PS: Wiem ze nie mam zadnych SS'ow ale jak juz konkurs zadecyduje to sie przekonacie =)

@Edit

Po Namyśle Konkurs Kończy sie dnia : 2012-12-05

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...