Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TuT]Ogólne statystki

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Zapewne nie raz chciałeś wiedzieć dokładnie jak dany mecz Ci wyszedł i czy pobiłeś swój, a może ustanowiłeś nowy rekord. W tym temacie potem stronę www, na której będziemy mogli zobaczyć wszystkie swoje najlepsze statystyki, ale nie tylko. Np. możemy sprawdzić naszego kolegę lub ligowego rywala. Przykładowe informacje, których dowiemy się po kliknięciu zakładki "Records"

-PD/Min

-Zł/Min

-ilość last hitów

-ilość zabójst

-ilość śmierci

-zadane dmg

-wiele innych

Strona bardzo pomaga, nie jest to forum. Ona pokazuje tylko nasze oraz innych statystyki, itp.

https://dotabuff.com/

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Od kiedy tutorial to podanie linku do innej strony?

Fail as fuck

To jak może zatytułujesz temat? Jakiego "wstępu" byś ty użył? Nie opiszę tego jako TuT, tylko to jest by pomóc, ułatwić innym co dopiero wchodzą w "świat" Dota 2. Przeglądając Twoje posty aż płakać się chce... Do każdego jesteś nastawiony negatywnie i oceniasz z góry, więc masz odpowiedź na swoje pytanie, lecz nie musiałem tego robić i mieć na Ciebie.......

Opublikowano

Temat: "-5% attention whore"

Treść: "Witam, jestem w desperackiej potrzebie -5% albo jakiejkolwiek atencji, poniżej wklejam Wam link do dotabuff.com, na której to stronie możecie sprawdzić statystyki."

Nawet nie musisz dziękować, a to, jak jestem nastawiony do innych jest spowodowane tym, że ludzie to skończeni idioci. Jesteś tego przykładem. Nie najlepszym, ale jednak.

Serio, nie ogarniam celu tego tuta. Link do tej strony przewinął się już kilka razy, a Ty nawet nie umiesz korzystać z funkcji szukaj a bierzesz się za "tuty"? No proszę.

Ups, znów kogoś oceniłem z góry.

Trolling is a art.

Legenda
Opublikowano

Dota jest jeszcze w wersji closed beta. Teraz nie liczni mają dostęp do tej gry. W momencie gdy ukarze się darmowa wersja wiele osób będzie szukać podobnych stron itp. Przecież nie znajdą tego w jakiś tematach typu proszę pomóżcie.... To nie jest TuT, tylko mini. Zapewne nie jedna osoba z tego korzysta. Zapewne myślisz jaki to zaś poradnik. No może żaden, więc ma ten napis "mini". Ma to w jakimś stopniu pomóc innym osobom.

Opublikowano

Nieliczni.. Ty wiesz w ogóle, co się dzieje?

Ludzie dostali po przynajmniej 4 invite, giveawaye kluczy idą w dziesiątki a każdy po kilka tysięcy kluczy.

Unieś się honorem i nie odpisuj mi już bo takie herezje oczy niszczą, a tracę chęci na wyprowadzanie Cię z błędu.

Trolling is a art.

Opublikowano

Dota2 ma ok. 1mln rozdanych kopii, wiec watpie by byli to nieliczni. Jest to najbardziej popularna gra na steam [ostatnich tygodni], jezeli chodzi o dzienny peak. Statystyki nie klamia.

Tak btw., sami dev dota2 w wywiadzie zdradzili, ze nie traktuja juz d2 jako beta, od momentu w ktorym wyszedl store. Przytoczylbym sursem, ale google nie boli.

kh4xi.jpg

Opublikowano

hehehe a ja zrobiłem tą ankiete na steam miesiąc temu i dostałem dote 2 za free ! a wpisywałem byle co xD

well, kazdy dostal. Ja nawet 6 kopii, niesamowite. Najlepsze jest to, ze tez za darmo! Porzucisz lola?

kh4xi.jpg

Opublikowano

well, kazdy dostal. Ja nawet 6 kopii, niesamowite. Najlepsze jest to, ze tez za darmo! Porzucisz lola?

Nie gram w LoLa ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...