Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Jeden Pożądny Server

KomputeromaniaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czytałem tych postów, żeby zrobić serwa trzeba znaleść grupę osób ktore sie zna osobiscie, zlożyć się po 100 przynajmniej. Zakupić serwer i robić a nie...

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Stronka będzie jak PL tu macie przykład friendmt2.ugu.pl to jest strona mojego serwera na hamachi ;>

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

ale nazwę niech wszyscy wybiorą a nie weźcie jakaś nazwę rtymmt2 i co to ma być??/

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

A tak wogole to na jakim kompie Wy chcecie tego serw postawic ? Jak chcecie takiego porzadnego, to i komp musi byc porządny...

jA Nop

Opublikowano

Tomek OMg a co to 2 osoby będą stawiać?? to że pisze że umi pliki odpalić to nie znaczy że jest nie wiadomo kim !! a i jeszcze jedno czyta się all posty nie ostatni chłopie !!

Opublikowano

Ale nie róbcie takiego serwa że raty po 200% i stalki bronie na 60+ U NPC i zwoje przywołania i metinow u NPC tylko takiego bardziej podobnego do PL tylko że specjalnego NPC z zwojami radami i itemami z IS i jeszcze jeden NPC z ku ale takimi po 100k np 1 a raty takie jak na Metin2.PL tylko że 10%-15% większe

Opublikowano

Nowy zauwazyles, czy przeczytales poprzednie posty? bo oni jeszcze nie dyskutuja o ratach i npc. wiec jesli chciales pospamowac udalo Ci sie.

teraz ja spamowalem

Opublikowano

Lepiej teraz napisać a nie zrobią serwer na którym w 4 dni 88lvl latają to ma być gra?? pewnie większość z was się z nie chęci

Opublikowano

Mam pytanko kto jest dobry w obsłudze html i umie zrobić porządną stronę do serwa(itemshop itd)?? :]

• Dodaj nową pozycję...