Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość zrobienia pluginu do bilada na wirtualnej polsce, który pokazywałby w jakim kierunku będzie przemieszczać się bila po uderzeniu, wystarczy kierunek, nie potrzeba mi dokąd doleci, bo znając kąt w którym uderza się bile, można poznać kierunek w którym ona się potoczy, czy jest możliwość zrobienia czegoś takiego, bo wydaje mi się, że wszystko opiera się na matematyce.

marysiuuuqa0.jpg

Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nom ja tez :D

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

Bardzo ciekawe... Wystarczyło by odczytać współrzędne kija i to w jaką stronę jest skierowany, a następnie przedłużyć go robiąc "smugę", która pokazywałaby tor uderzenia. Wykonalne, ale ja nie gram w bilard na WP.

bez gif.

Opublikowano

Podjąć się mogę, ale nie bedzie do łatwe, a poza tym nie jestem dobry w tym. Let's try then!

bez gif.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a czy ten bilard jest we flashu? bo jak w swf. to bez problemu :)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Ja nie słucham hip-hopu, techno i rap'u (ofc. disco smiecia tez), a niech któryś mi tylko słowo powieangiaop5.png
  • Dodaj nową pozycję...