Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezęty na Święta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :), więc mam taki nietypowy problem... Jestem z wieku gimnazjalnego i chciałbym, kupić mojej rodzince prezenty na Mikołaja.

(wiem, pewnie zły dział).

Mojej siostrze (18 lat) i rodzicom.

(do 20 zł)- bo nie zarabiam ^^

Opublikowano

Zamow Im Smocze Monety Na PL'u >.< xD Zarcik

Siostrze Kup Jakies Perfumy lub cos do kosmetyk.

a Rodzicom Kup Kwiaty i Mikolaja z czekolady lub Jakies Czekoladki =)

Licze Na Plusika + :3

Opublikowano

W Empiku możesz fajny kubek kupić za 9,99 zł :) Ja właśnie kupiłem koleżance na Mikołajki. Możesz też kupic w Empiku taki bajer. To jest takie serduszko, które jak "przełamiesz" to ci grzeje ręce na jakieś pół godziny. Jak się skończy trzeba wrzucić do gorącej wody na ok. 5 minut i możesz znowu powtarzać czynność :) tylko 6,90 zł. Ogólnie to najlepszymi prezentami są jakieś bajery. Zawsze ktoś jest mile zaskoczony. Ostatnio dostałem kubek, w którym jak zagrzejesz jakiś gorący napój to napełnia się taka kolorowa "bateria" w kolorach po kolei: czerwony > żółty > zielony

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Tak jak powiedział bartek.

Jakis "gadżet" , zapełniacz miejsca.

To chyba najlepszy prezent , ewentualnie książka, jeżeli lubią czytać ;)

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Opublikowano

Daj po prostu banknot, lub kup jakieś czekoladki, bo budżet masz malutki.

PS. Siostrze możesz kupić dildo.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Pisze się "prezenty". ;)

Siostrze możesz kupić jakiś kosmetyk, najlepiej perfumy. Albo jakiś fajny kubek. Rodzicom kup jakieś fajne książki, w zależności od upodobania.

Opublikowano

W Empiku możesz fajny kubek kupić za 9,99 zł :) Ja właśnie kupiłem koleżance na Mikołajki. Możesz też kupic w Empiku taki bajer. To jest takie serduszko, które jak "przełamiesz" to ci grzeje ręce na jakieś pół godziny. Jak się skończy trzeba wrzucić do gorącej wody na ok. 5 minut i możesz znowu powtarzać czynność :) tylko 6,90 zł. Ogólnie to najlepszymi prezentami są jakieś bajery. Zawsze ktoś jest mile zaskoczony. Ostatnio dostałem kubek, w którym jak zagrzejesz jakiś gorący napój to napełnia się taka kolorowa "bateria" w kolorach po kolei: czerwony > żółty > zielony

Też jestem za tym :3 Fajnie dostac taki bajerek :D

mpg center :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...