Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Urban City bluza & spodnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaklinacz deszczu, napiszę trochę nie na temat. Jeśli chcesz kurwa kupić sobie zwykłą bluzę, całą czarną za 130 zł to już idz na rynek i taką samą będziesz mial za 30 zł. Kupować bluzę dla metki ( tą co wybrał nie ma żadnego nadruku) to jest po prostu głupota. Lepiej iść na piwo za tą kasę z kolegami.

(flame me)

Opublikowano

Cześć.

Szczerze powiedziawszy, założywszy na siebie ten worek będziesz wyglądać co najmniej wiejsko.

Pójdź do Big Star'a (<3) lub do jakiegoś sklepu, gdzie sprzedają normalne rzeczy, a nie czarne bluzy.

To takie IMHO.

@top

Nie wiem co znaczy kulkują, ale jeśli chodzi o to, że wyglądają tak samo to chyba tak.

3 Najprawdopodobniej tak. Oczojebne.

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Weteran
Opublikowano

Spodnie nie powinny kulkować, bo mam inne, ale z taką samą ilością materiału 65% bawełny oraz 35% poliestru i nic się z nimi nie dzieje :)

A co do bluzy to głupota.. czysta, czarna bluza i 129zł?

Popatrz, tutaj ta sama bluza:

http://allegro.pl/bluza-gildan-super-jakosc-26-kolorow-szok-cena-i2778148519.html

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Cześć.

Szczerze powiedziawszy, założywszy na siebie ten worek będziesz wyglądać co najmniej wiejsko.

Pójdź do Big Star'a ( <3) lub do jakiegoś sklepu, gdzie sprzedają normalne rzeczy, a nie czarne bluzy.

To takie IMHO.

@top

Nie wiem co znaczy kulkują, ale jeśli chodzi o to, że wyglądają tak samo to chyba tak.

3 Najprawdopodobniej tak. Oczojebne.

Jakbym chciał kupić "normalne ciuchy" to bym musiał całą szafę zmienić, jestem typowym hipsterem szerokie spodnie itd. :P

Zaklinacz deszczu, napiszę trochę nie na temat. Jeśli chcesz kurwa kupić sobie zwykłą bluzę, całą czarną za 130 zł to już idz na rynek i taką samą będziesz mial za 30 zł. Kupować bluzę dla metki ( tą co wybrał nie ma żadnego nadruku) to jest po prostu głupota. Lepiej iść na piwo za tą kasę z kolegami.

(flame me)

Chodzi mi o ogół % materiałów ;) nie o wygląd.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Jakbym chciał kupić "normalne ciuchy" to bym musiał całą szafę zmienić, jestem typowym hipsterem szerokie spodnie itd. :P

Nie chcę być nie miły. Moim zdaniem to nie jest fajne, wiadomo twój styl. Mówiąc kulkować miałeś na myśli to jak pojawiają się takie kulki (nie umiem inaczej tego opisać) , są specjalne maszyny do pozbywania się tego więc to nie powinien być problem ;]. Zwykły dres, materiałem pewnie dorównuje tym z bazarów, to nie jest hipserskie - hipsterskie są rzeczy, które się wyróżniają z otoczenia. NIedługo bycie normalnym będzie hipsterstwem...

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Pomocnik
Opublikowano

Bycie hipsterem to bycie takim 'ludziem' co nosi to co jest niby 'modne' czyli buty o kolorze kupy , rurki ala pedał i takie tam.

@topic Kulkować sie to będą każde bo nie ma dresów 100% bawełna z tego co widzę :D. Poliester - to tego materialu chyba wina:P. Ja osobiście będe kupywał komplet bluza+spodnie dresowe za 179zł bardziej opłacalne :)

sygnary.jpg
Opublikowano

Nie chcę być nie miły. Moim zdaniem to nie jest fajne, wiadomo twój styl. Mówiąc kulkować miałeś na myśli to jak pojawiają się takie kulki (nie umiem inaczej tego opisać) , są specjalne maszyny do pozbywania się tego więc to nie powinien być problem ;]. Zwykły dres, materiałem pewnie dorównuje tym z bazarów, to nie jest hipserskie - hipsterskie są rzeczy, które się wyróżniają z otoczenia. NIedługo bycie normalnym będzie hipsterstwem...

Są maszynki ale nie mam kilku h dziennie żeby zapierdalać nią w tą i spowrotem wziuuum.... wziuumm....

Bycie hipsterem to bycie takim 'ludziem' co nosi to co jest niby 'modne' czyli buty o kolorze kupy , rurki ala pedał i takie tam.

@topic Kulkować sie to będą każde bo nie ma dresów 100% bawełna z tego co widzę :D. Poliester - to tego materialu chyba wina:P. Ja osobiście będe kupywał

komplet bluza+spodnie dresowe za 179zł bardziej opłacalne :)

To nie jestem hipsterem bo mam buty szare i noszę spodnie o 2-3 rozmiary większe w nogawce :D

czyżby dresik

UC Two Tone

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...