Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Jeden Pożądny Server

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może postawić server na jakimś dedykowanym hoście, w takiej serverowni z prawdziwego zdarzenia, pomyśl o tym czy nie lepiej zrobić coś takiego, bo gdy wszystko podsumujecie to wyjdzie wam więcej opłat za swój server niż za jakiś wynajęty.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Żeby postawić globala to trze bałoby odrazu dedyka kupić bo lagi może by nie były takie duże ale stronka z 5 min co najmniej by się włanczała .

Opublikowano

Najpierw trzeba zrobić testy na razie na hamachi czyli już wszystko na stałe przygotować , a później można myśleć o dedyku;]

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Opublikowano

No wiec tak chcesz pomocy moge Ci pomoc, jezeli bym sie spisal to moglbys mnie wynagrodzic jakos, ale na tym mi zbytnio nie zalezy... tez jestem za tym zeby zrobic server taki ale nie na hamachi tylko taki porzadniejszy... wywalic wszystkie bugi ktore sa nie potrzebne, zrobic taki server zeby bylo trudniej ale tez nie za mocno zeby chcialo sie grac a nie ze w 1 dzien juz 80+lvl i stalki... bo po co taki server? po 3 dniach juz sie nudzi... co do npc tez mam pomysly co w nich dac ciekawego ;] i eventy tez zbytnio czesto nie mozna bedzie robic bo handel w grze bedzie slaby, jezeli bedzie Cie interesowala moja pomoc napisz na pw lub tutaj ;] pozdrawiam ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

weźcie się ludzie ogarnijcie....

wszyscy piszą ,że chcą być GM chcecie no to się przyłóżcie.....

pomóżcie a nie w przeciwnym razie temat zamknę na prośbę Rivka....

Tyle ode mnie

I NIE SPAMOWAĆ!!

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

i kto z was postawi ten serwer ?? jak u was serwery na hamachi po 2 dni stoja i padaja ? Kto by mial umiejetnosci zeby administrowac serwerem na duza skale?? myslicie pewnie kazdy z was ... hahaha , moze 2 3 osoby z tego forum.Pomysl taki sobie, ale raczej kiepski.

• Dodaj nową pozycję...