Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pomoc) od czego zaczac ?

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar wrocic po 3 latach do wowa i nie zabardzo wiem cos sciagac i z jakiej strony.Chce zagrac na priv molten i wiem ze trzeba all dodatki trzeba sciagnac po kolei ale z kad? Bo nie pamietam i jak zainstaluje te wszystkie dodatki co misze pptem sciagac? Bede ogromnie wdzieczny za pomoc.Jakby cos pisze z tela ;x

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Czyli musze ściągnać InstalWoW i zainstalować trzy dodatki do wotlka a ostatni ściągnać catalysm 4.0.6 z moltena? tak poprawnie będzie?

Opublikowano

Sciągasz od razu z Moltena, bo tam masz juz 23 gigowego Cata.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Ok ,ale jak klikam download to przenosi mnie do googli

https://www.google.com/search?hl=en&safe=off&hs=nip&tbo=d&q=%22World+of+Warcraft%3A+Cataclysm%22+7005814&oq=%22World+of+Warcraft%3A+Cataclysm%22+7005814&gs_l=serp.12...10012.21685.1.22385.5.4.1.0.0.0.151.576.0j4.4.0.les%3B..0.0...1c.1.WdjDWfpDz-0

musze sciągnać te 1 ?

nie da sięściągąć przez inny hosting bo mi z torrentów pobiera 0.2kb prawie nic ? !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...