Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JJay Joker Powraca na nowym koncie JJay Powrót

Beggins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JJay Miał wiele spraw na głowie, i podobno zhackowali mu konto, wrócił

na nowym koncie.

Tu jego informacje:

xxx

42f7a647a437974ba0e446c27b8ef215.jpg
Opublikowano

Ludzie... To wszystko to jest jeden wielki FAKE!

Ten filmik jest sprzed kilku miesięcy... Został on tylko przerobiony. Nie wierzcie w takie coś. :/

5465845486.png

Opublikowano

Pewnie fake. A ja i tak nie cierpie tych wielkich youtuberow i ich popisowy. Ilez to jest wslanialych filmikow o trollowaniu w minecrafcie. A tu polisz pengłin nagral od wielkiego dzwonu piec sposobow i juz jazda kilka tys. wyswietlen i jaki to wspanialy..z popularnych tylko MinecraftPolska mi sie podoba. Wogole nie ogladam letsplayow bo kazdy to jedno i to samo... -.-

lubie oryginalne wybijajace filmiki nieznanych tworcow, i dla mnie lepsza jest jedna animacja "the case" (zajebioza, musicie zobaczyc) niz wszystkie leniwce slamacowa.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

nie zauważyłem, bo jak jestem zalogowany to nie piszę ( bynajmniej ja nie widze ) kiedy dodany

Przepraszam

42f7a647a437974ba0e446c27b8ef215.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...