Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plasma Silkroad 100 Cap, Free silks

DonKichot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawiam wam serwer prowadzony przez Chernobyla, niektórzy mogą znać z elitepvpers. Serwer postawiony od nowa, bo kiedyś miał już okazję działać.

Cap: 100

Exp/SP: 30x (tak samo party exp/sp)

Drop: 20x

Gold: 20x

Na początek dostajemy 10000000 silków, Speed scrolls(20), Berserker scrolls (20)

Strona: http://plasmasro.us.to/

Download: http://plasmasro.us.to/?pg=downloads

Serwer nie będzie zwiększany do 110 czy więcej, zostanie na capie 100. Botowanie jest dozwolone, serwer postawiony na BR plikach.

No to tyle, zapraszam do gry.

Raty mogły ulec zmianie, ponieważ, jak już wspominałem, serwer postawiony drugi raz.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Kolejny FAIL, Chernobyla. Wystarczy spojrzeć na śmieszne statystyki

:Currently Online : 30/1000

Maximum online: 624/1000

Accounts: 123

Characters: 97

Przy 123 kontach x 4 postacie to nawet nie wychodzi 600 :D. Ale dobra, na epvp też jakoś nie przypadł im serwer do gustu bo to kolejny pewnie otworzony serwer na tydzień/dwa na jednym i tym samym dedyku. Teraz tak robi Lordyk często. Ma kilka dedyków, oraz stawia serwery na nich. I co miesiąc albo co 2-3 tygodnie upadają po czym on zbiera sobie kase z nich ;p

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie zdążył jeszcze poprawić strony, wszystko jest prawidłowe, tylko max. online został po starym serwerze, myśl.

Opublikowano

Z nudów wszedłem na ten serwer, nudno nie powiem, ale po godzinie recznego expa slolo juz mi się znudziło.

Jaki bot moze zadzialac? (Darmowy) Bo mbota mam to on na BR plikach nie dziala. - W koncu pod vsro jest ^^

Rekrut
Opublikowano

Nie polecam serwera. Kolejny FAIL, Chernobyla. Wystarczy spojrzeć na śmieszne statystyki

:Currently Online : 30/1000

Maximum online: 624/1000

Accounts: 123

Characters: 97

Przy 123 kontach x 4 postacie to nawet nie wychodzi 600 :D. Ale dobra, na epvp też jakoś nie przypadł im serwer do gustu bo to kolejny pewnie otworzony serwer na tydzień/dwa na jednym i tym samym dedyku. Teraz tak robi Lordyk często. Ma kilka dedyków, oraz stawia serwery na nich. I co miesiąc albo co 2-3 tygodnie upadają po czym on zbiera sobie kase z nich ;p

Pozdrawiam ;)

Max 6xx osób online ponieważ statystyka ta jest z jego starego servera. Kolejny fail Chernobyla? On jako 1-szy miał pliki vSRO i jako jedyny podzielił się nimi dla graczy. King oraz xsense nie chcieli dać tych plików dla nas, więc Cherno obiecał i dotrzymał tej obietnicy. Chernobyl miał jedne z najlepszych privów do tej gry więc nie gadaj, że kolejny fail.

OT: Niedługo wbiję na dłużej.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Zapraszam, serwer dobija do 40 graczy, a został otwarty zaledwie wczoraj. Dzięki niemu można powrócić do starych dobrych czasów EliteSro.

słucham? że co ? otwarty wczoraj?

Ten server stoi juz od dobrych 6 miesięcy, a właściwie to powstał 6 miesięcy temu a od co najmniej 5 jest martwy. NIe wiem z kąd wytrzasnołeś to że powstał dopiero wczoraj.

Czytanie ze zrozumieniem szwankuje?

Opublikowano

Ten server stoi juz od dobrych 6 miesięcy, a właściwie to powstał 6 miesięcy temu a od co najmniej 5 jest martwy. NIe wiem z kąd wytrzasnołeś to że powstał dopiero wczoraj.

Rekrut
Opublikowano

Server stoi od wczoraj, po prostu był remake Plasmy. Server bardzo polecam, niedługo powinien się rozwinąć!

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Sroking nie działa, mbot - tylko płatny, a hollybot to ścierwo. Jak na razie, nie ma bota na BR, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Sroking nie działa, mbot - tylko płatny, a hollybot to ścierwo. Jak na razie, nie ma bota na BR, ale mogę się mylić.

Dzieki wielkie za pomoc, zobacze jak mi sie spodoba serwerek i jak dlugo bedzie stal to pomysle nad kupnem mbota.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

#Odświeżam

Zapraszam na serwer dobra atmosfera wporządku GM jak dla mnie best priv ; )

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Podrzuć mi ktoś bota do tego servera bo jak widać sro king nie działa,mbot tak samo,xbot też.PRobowałem robić sro kinga ze sro_client od eroad tamtym sposobem ale nie działa też :< .Podeślijcie bota jakiegoś ;D

Opublikowano

Podrzuć mi ktoś bota do tego servera bo jak widać sro king nie działa,mbot tak samo,xbot też.PRobowałem robić sro kinga ze sro_client od eroad tamtym sposobem ale nie działa też :< .Podeślijcie bota jakiegoś ;D

To sa pliki BR wiem ze elitesro było na tych plikach i sroking działał jak tam sroking nie działa to chyba nie bedzie bota
1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...