Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]pot dający całe hp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak zrobić aby pot nie ładował hp tylko dawał np 30k (gdzie zmienić wartość jaką da) od razu bez ładowania? Z góry dziękuję.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

ikony w icon - tylko trzeba poszukać

tylko problem że długo nie bawiłem się w to i nie będę wiedział co i jak bo w navicat to dumpa zwykłego zrobię i będzie. Tylko jaki quest? I co potem po znalezieniu icony, wiem ze zmienić nazwę itp, ale co w kliencie dalej? Bo od strony serwera to tylko navicat chyba.

@edit

no tak przerób...

chodzi mi o to żeby to było jako zwykły pot tylko nie będzie ładować hp tylko od razu dawać je.

@edit2

Który quest jest od tego wina?

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

wino jest w game chyba a nie w quescie

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

no właśnie po id nic znaleźć nie mogę. Może ktoś zna dokładną nazwę? Bo po id - otwieraj każdy plik...

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

id 27003 czerwona mikstura duża przechodzisz do value0 w item_proto i zmieniasz na ile chcesz żeby dawała

cała filozofia

Tak samo wino z kwiatu brzoskwini value0 w item_proto i zmieniasz na ile chcesz wtedy daje hp bez ładowania.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Nie, nie o to chodzi. Wiem że wino, ale ja właśnie chcę aby czerwone i niebieskie mikstury dawały od razu jak wino tylko muszę questa zdobyć, a nw skąd.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

w tabeli player mysql poszukaj czerw mikstury i zmien liczbe 32k na dowolna ... Tylko nie pamietam czy da sie tam bo jak tworzysa przedmiot to max 32767 ale to bonusow zmien poprostu liczne na jaka chcesz i masz pote na 100000% DAJACA MAX HP

68888487823051815750.png

Opublikowano

To nie ma być jak czerwona mikstura, tylko to ma być że od razu, czyli nie czekam na ładowanie.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

no i o to mi chodzi że od razu dają. Tylko teraz ja nie rozumiem :D. Musze pc naprawić bo mi typ przyniósł, jeszcze 1% nie ma a już 1500 błędów w teście -_- + zawirusowany dysk.

6fc086389b796c47.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...