Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PPK \ LIZAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam pytanie do was:

Mam wprowadzone na serwer pierścień pół księżyca i lizak, normalnie mogę go po ID dać sobie, jest icona itp,

Tylko teraz chodzi mi to to, jak zrobić, żebym mógł go zakładać na ten kwadracik co np. zakłada się PD, każdy pewnie wie o co chodzi, jak np. dodać mu bony, które ma dodawać ? jak dodać mu czas działania ?

Za pomoc ++

2421404553.png
Opublikowano

chodzi ci o lewy MPCy rog czy w eq? jesli w eq to musisz nadac mu takie samo type i subtype jakie maja buty wiatru, czyli chyba 18 10

bony i czas mozesz dodac w navi lub w quescie

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Dokładnie jak Up , w Nacvicat w item_proto poszukaj swojego ID (lizaka) i w bodajże tych type i subtype wpisz to samo co mają Buty wiatru wpisane (więc lepiej najpierw poszukaj ID tych butów i skopiuj te dwie liczby z type i subtype i dalej to co pisałem na początku)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...