Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] robienie referali

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jest do tego jakiś bot? W ile zrobi jedną refke 10lv?

Lepiej samemu zrobić? Ile zajmie to czasu? oczywiście z bonusem z tego 400rp.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

kiedys byly boty, jak zaczeli banowac ludzi nawet za 10 referali ludzie przestali bocic a co za tym idzie boty przestaly byc updatowane

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Linka na pw wysyłam, ale nie wiem czy działa na darmowej wersji, poczytaj na ostatnich stronach w komentarzach :)

Już nie o to chodzi, kiedyś jeszcze na free działał pewien bot, ale przez update aktualizowana wersja płatna tylko była.

Opublikowano

Zależy od tego ile grasz, na botach do refów robi od 7-8h na 10 lvl, jednego, także myślę, że w 1 dzień jakbyś troszkę pograł to zrobisz 1 refka

Opublikowano

W ferie zrobisz spokojnie 10 refów, codziennie albo co dwa dni jeden i dasz radę

Opublikowano

Jest NHC BOT, ale teraz działający jest tylko w wersji płatnej na niemieckim forum z tego, co pamiętam.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie ma botów. Nabicie 5poziomu z boostem na pd (za rp z 3lvla) zajmuje 1-2h. 10lvla - ok. 1-2dni

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jezeli bedzie gral na boty + poswieci sporo czasu w srodku dnia, zrobi 1 refa dziennie spokojnie. Tylko nie baw sie z tymi botami w gre ala "tak sie wyfarmie ze penty beda szly" tylko pchaj i odpalaj nastepna gre.

Opublikowano

Botów nie ma.

Osobiście sądzę że wbijanie samemu refferals jest ryzykowne . Osobiscie dostałem ostrzeżenie na temat wbijania sobie kont .. no ale jak Ci się chce to wbijaj

Opublikowano

Botów nie ma.

Osobiście sądzę że wbijanie samemu refferals jest ryzykowne . Osobiscie dostałem ostrzeżenie na temat wbijania sobie kont .. no ale jak Ci się chce to wbijaj

Sam bylem ciekaw, i osoby różne mówiły że do 50 można luzem bez żadnej kary :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

@Up działa, ale tylko na płatnej wersji, darmowa nie jest zaktualizowana, niestety.

2up - różnie to bywa, ja mam zrobione 11 na 5 lvl i bana do teraz nie mam, znajomy ma 20 na 10 i też nie ma, trzeba mieć pecha do bana po prostu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...