Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIA] KILKA PYTAŃ ODNOSNIE SERVERA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM 2PYTANKA

1)JAK USTAWIC ZE JAK KTOS PRZEJDZIE PARKOURA TO ZEBY MOGLBRAC TEN ITEM CO JEST W SKRZYNI RAZ NA DOBE??

2) MAM MAPKE SURVIVAL I MAM MAPKE Z ARENAMI DO IGRZYSKSMIERCI, JAK WGRAC TĄ DRUGĄ TAK ZE JAK SIE NAPISZE SG JOIN1 TO ZEBY TEPNELO NA TĄ DRUGĄ MAPKE I ZEBY TE OSOBY CO SIE TEPNĄ MUSIALY ODCZEKAC AZ BEDZIE ODPOWIEDZNIA ILOŚĆ GRACZY??

3)JAK ZMNIEJSZYC ILOSC MOZLIWEGO UZYCIA KITOOLS ?

4) CO ZROBIC ABY NA SPAWN BYLO TRZEBA CZEKAC NP 4SEKUNDY

Opublikowano
1) Plugin

Ale żeś mu pomógł...

Ad 1. Wystarczy, że codziennie będziesz dodawał do skrzyni ten itemek do wygrania (to nie jest chyba takie trudne) i dasz na nie /cpublic. Jest też możliwość, żeby użyć pluginu (jest na 1.2.5, więc nie wiem, czy zadziała) o nazwie ChestRestock

http://dev.bukkit.org/server-mods/chestrestock/

Ad 2. Multiverse Core najlepszym rozwiązaniem będzie. Z tym pluginem dwa światy będą tak jakby to był jeden świat, czyli problemów z kopiowaniem, przenoszeniem, czy czekaniem nie będzie.

Opublikowano

1. Plugin TreasureChest bodajże.

2. Musisz mieć plugin na wiele światów np. MultiVerse. Mnóstwo o tym pluginie poradników choćby na MPCforum. A z tą ilością graczy, to ustawia się w configu.

P.S Caps Off. :D

5465845486.png

Opublikowano

1) Plugin

2) Multiverse + Plugin SurvivalGames + przeczytaj tutki na bukkit.org

1) jaki to plugin ? i jak go ustawic

Opublikowano

1. Nie pamiętam dokładnie ale zdaje mi się że TreasureChest.

2. SurvivalGames ( plugin )

3. W plugins wejdź do essentials, tam masz config, wyszukaj Kit, tam będzie tools i zmien itemy jakie mają być w tym kicie.

4. Także w configu pluginu Essentials jednak nie pamiętam dokładnie linijka jaka, zdaje mi się że coś mneij więcej z "Teleport"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...