Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o net...

misiu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie czy jak ściągam neta od kumpla (sąsiada) to jak wystawie za okno

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&tbo=d&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1152&bih=701&tbm=isch&tbnid=j5RHhQc7PjfwHM:&imgrefurl=http://www.wasserman.pl/pl/p/Karta-sieciowa-WIFI-150Mbps-TP-Link-TL-WN722N-bgN/1087&docid=z_NU4fdtkIr99M&imgurl=http://www.wasserman.pl/userdata/gfx/1e5a0504cd2682d34df03b1266993dbe.jpg&w=567&h=454&ei=Vly6ULqHNYTbsgbpv4H4Cw&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=127&dur=231&hovh=201&hovw=251&tx=81&ty=124&sig=106676480620551463291&page=1&tbnh=146&tbnw=182&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0,i:83

TO NIE ZAMARZNIE ? ;D

Opublikowano

Dzięki za ODP . i Sorry że nie do tego działu, ale potrzebowałem szybkiej pomocy :) Pozdrawiam :)

Nie ;D Nie boj sie =)

A jak bd deszcz np ? albo śnieg ? stanie się cos ?
Opublikowano

Nie zamarznie, znajomy miał taki i nic się nie stało ale jak mówili z deszczem to trochę trzeba uważać.

Opublikowano

kolega mial podobna za oknem, akurat robili mu elewacje budynku i cala antenke za*ebali tynkiem i czym sie tylko dalo, do tego deszcz kurz wszystko co mozliwe :D i dziala do tej pory ;) ale zawsze mozesz wsadzic ja do jakiegos szczelego woreczka, koncowke worka obkleic tasma i bd git :) Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Nie zamarznie jeśli się nie zaleje , a nie zaleje się jeśli dobrze zabezpieczysz.

Żadna filozofia , możesz nawet sobie nad nią jakis daszek zrobić jak Ci się bd nudzić :D

Kucziczu.jpg
Opublikowano

@ Tape,

Tak ale zapomniałeś dodać ze musi zrobić jakieś dziury w tym worku bo komputer musi mieć czym oddychać ;-) bo w worku wydaję mi się ze sie zagotuje.

no co ty :D sam tak robilem z modemem play'a wisial za oknem w worku szczelnie zamknietym jakos od wrzesnia do polowy kwietnia i dziala do tej pory ;) mozna tez obkleic calosc dokladnie tasma izolacyjna :D ale osobiscie jednak polecam worek.

Piona ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Nie no kurwa nie wierzę... w dziale gry pytanie czy TP-LINK z przedłużoną antenką nie zamarznie xD

Tego jeszcze nie było ;d

A co do tematu to nie zamarznie jest to na tye dobre urządzenie ,że nie powinno być z tym problemu.

Jedynie jak Ci tutaj mówią możliwe jest całkiem dostania się deszczu. Lecz nwm strasznie daleko jest dostawca(sąsiad) od Twojego komputera ,że przy oknie nie wystarczy? Ja mam identyczny sprzęt i odległość 100m/80m ściąga idealnie.

Następnym razem napisz to w ,,Pogaduszkach"

Opublikowano

Przykręć to w oknie pod tym sklepieniem jak najwyżej się da i nie zaleje. Jeszcze dla pewności możesz wsadzić w reklamową torebkę. (Ci co mówią że się zagrzeję są debilami sądząc że parę wat'ów jest w stanie osiągnąć 120-150 stopni) A najlepsze rozwiązanie to zrobienie zewnętrznej puszki, taką jaką używa się w elektryce, z szczelnym wieczkiem i gumowanymi wejściami przewodów. 100% gwarancji. Posyp jeszcze ryżu na dno bd zbierać wilgoć trolololo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...