Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program, dość pilne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż szukam programu mianowicie takiego hmmm .. nie wiem jak to ująć. Nie dawno słyszałem o programach, które za pomocą słowników odgadują hasła, prosiłbym was o podanie jakiegoś darmowego programu, który używa słownika i odgaduje hasła na forach, hasła bazy danych, hasła kont itp ... myslę, że tyle starczy i proszę nie wmawiać mi że takie cuś nie istnieje, bo sam przekonałem się na własnej skurze, że ludzie dzięki takiemu programowi potrafią dużo działać. Oczywiście jeżeli można poprosiłbym również o jakiś dobry słownik.

Pozdrawiam.

Opublikowano

to powodzenia może za kilka lat się uda odszyfrować , słowniki ... dobre przynajmniej choć trochę słowniki mają rozmiary od 1 Gb w górę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to powodzenia może za kilka lat się uda odszyfrować , słowniki ... dobre przynajmniej choć trochę słowniki mają rozmiary od 1 Gb w górę

Widać nie masz pojęcia o tym i piszesz bzdury :)

Metody są powszechnie nielegalne, na PW mogę się podzielić info dotyczącym tymi metodami, o których nie mają pojęcia jak osoba @UP, naczytała się na "google" postów heh i myślą że rozumy pozjadała. Poza tym to forum o grach a nie crackingu/hackingu itp.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

znalazł się specjalista hakujący userów przez podmianę ciasteczek w ich przeglądarkach

jak na razie nie ma nic zabronionego i niedozwolonego w temacie , chciał informacji to dostał a nie spam nic nie wnoszący do tematu .

jak widac to ty kompletnie nie masz pojęcia jak duże potrafią być słowniki używane w metodach słownikowych a nie "słowniczki" po kilkadziesiąt kb pliku które sam pewnie używasz osiągając g... rezultaty pewnie

podstawowe informacje znajdzie wszędzie bez problemów, jedynym problemem sa słowniki i zabezpieczenia serwerów które same blokują i wykrywają tego typu ataki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ty nadal spamujesz, autor otrzymał już pomoc na PW, myślę że ma już jakieś pojęcie o tym, a osoba powyżej nadal nic nie wie czytając śmieszne poradniczki z internetu heh:

1354598002-U277415.jpg

Pozdrawiam Krzysztof.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ty nadal spamujesz, autor otrzymał już pomoc na PW, myślę że ma już jakieś pojęcie o tym, a osoba powyżej nadal nic nie wie czytając śmieszne poradniczki z internetu heh:

1354598002-U277415.jpg

Pozdrawiam Krzysztof.

Nie udana próba podmiany jednostki na GB :D

Nie wyszło panie kolego :)

userbarcopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...