Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ano, okazja na plusa jest, ale nic nie jest za darmo.

Prorok Daniel objawiał sny Nebukadnesara, a ja potrzebuję kogoś, kto mi objawi to:

1. Gdy się zaloguję (i jestem po za Hotan) to ibot działa.

2. Gdy użyję return scroll'a do Hotan to wyskakuje mi błąd pliku sro_client.exe z opcjami wyślij lub nie

3. Gdy zaloguję się, a wcześniej wylogowałem się w Hotan, to sytuacja jak wyżej - błąd

Podsumowując: Jak się zaloguje i jestem od razu w Hotan to błąd. Jak repota robię ze scroll'em to błąd. A jak się zaloguję np po za miastem to bocik ładnie gra.

Opublikowano

mam dokładnie ten sam problem. Po wejściu do hotan zaraz mam DC , tak samo po teleporcie tam z miejsca expa.

Podobnie kal loega wyżej mam Windows XP Pro - z Sp3

Opublikowano

Mam dokładnie to samo jak bot robi repota w Ht i użyje return scrolla to mam ten błąd "wysyłaj/nie wysyłaj" >.< i musze wbijać bez bota żeby wyjsc z ht -.- To jest coś ze skryptem chyba

Opublikowano

Nie wiem co to jest... Ale także mój kolega, z którym do klasy chodzę, ma ten sam problem... To nie jest wina naszych kompów ani nas samych. To problem wielu użytkowników. Musi być jakieś logiczne wyjaśnienie tego...

Koniecznie muszą ten temat zobaczyć osoby znające się na ibocie.

Opublikowano

Tez mam ten sam problem

Zrobilem reinstal silka ale niewiem czy dziala bo jeszcze sie nie wbilem i nie wyprobowalem

Seiran95.jpg

Opublikowano

Myślę że to jakiś bug skoro wszyscy go mają ja osobiście nie mam a też expie w hotan proponuję poczekać na new wersję

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

To nie wina scrypta bo pisze je sam i działają. U mnie na jednym kompie co mam viste mam ten błąd a na XP działa normalnie. I nie wiem czemu ale to dotyczy tylko Hotan. Moim zdaniem to błąd w samym bocie że mu HT nie pasuje :)