Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] kogos kto napisze pick up

damdj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam kogos kto napisze mi i innym userom pick up'a na kilka itemkow na balmore :

zmianki, sun zi , bodzio , fasolki , wzmocnienie ,

bede niezmiernie wdzieczny :)

Opublikowano

Y lol pozdro nie lepiej poszukac w kategori dll tego jest pelno

Ale zeby zbieral wybrane przedmioty to chyba nie ma takiego czegos na prywatne serwery metin2.

Widzisz, że kolega prosi o napisanie. i również jest to subforum ,,Tworzenie cheatów". W dziale DL takowego nie ma. Jeżeli nie wiesz jak pomóc nie wypowiadaj się.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Y lol pozdro nie lepiej poszukac w kategori dll tego jest pelno

Ale zeby zbieral wybrane przedmioty to chyba nie ma takiego czegos na prywatne serwery metin2.

jak taki cwaniaczek no to podaj link do tematu w ktorym takie cos znajde bo ja jakos nie widze :)

Opublikowano

Nie znajdziesz nidzie bota "pick'upa" na poszczególne rzeczy, a zwłaszcza jakby ktoś miał to napisać. Może kiedyś będzie.. Na Polskim serwerze jest taki bot, ale jeszcze nie na privy, z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

no tyle to ja tez wiem ;)

myslalem ze jacys userzy zdziałają cos bo jak czytalem poprzednie tematy to dla niektorych jest pikus zrobienie niektorych hakow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...