Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] WoT nie działa

Wielki Posejdon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam problem z Wot'em a mianowicie ściągnołem WoT pisało że nie am aplikacji worldoftanks.exe , więc odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz problem się powtórzył ściągnełem worldoftanks.exe z innej strony i ''niby'' dizała klikam ''zagraj'' i przez sekunde ładuje się gra a potem nic . Pomocy !!!!!

Opublikowano

Próbowałeś zainstalować do innego dysku? Możliwe, że jakiś błąd systemowy ci wyskoczył podczas instalacji i ominęło kilka plików, spróbuj zainstalować do innej lokacji. :)

Opublikowano

Próbowałem reinstal , później na inny dysk ale nie dało totalnie nic

Słuchajcie ja ściągnołem worldoftanks.exe ale wtedy gdy klikam zagraj to przez sekunde coś się uruchamia a po sekundzie nic sie nie dzieje

Opublikowano

Próbowałem reinstal , później na inny dysk ale nie dało totalnie nic

Słuchajcie ja ściągnołem worldoftanks.exe ale wtedy gdy klikam zagraj to przez sekunde coś się uruchamia a po sekundzie nic sie nie dzieje

Usuń WoT'a i ściągnij tą instalkę:

http://worldoftanks.eu/pl/update

I zainstaluj na nowo WoT jeżeli nie będziesz miał Wordoftanks.exe to już nie wiem jak ci pomóc

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

najpierw musisz pobrać wersję 8.0 a potem update 8.1 bo w samym updacie nie mam pliku exe a update wazy tylko 800 mb jeśli ściągasz bezpośrednio w innym przypadku to po przez ich zjebanego launcze

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Usuń wszystko. I po prostu pobierz z oryginalnej oficjalnej strony.

Spróbuj przy pobieraniu w ustawieniach w luncher-a wyłącz "zezwól na protokół torrent"

Może coś ci się wali i źle pobiera. Albo ktoś tez ma wadliwe pliki.

@E:

Damn it

post do 700 postów xD

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...