Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] XVM

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio popsuł mi się XVM. Miałem wersje 3.1.1 przez 2 tyg działał poprawnie, aż w końcu zaczynały tracić się napisy tzn. informacje o wydajności graczy, %wygranych...

Zaczęło mi także pisać że wyszła wersja 3.1.2 no i dobra ściągnąłem, zainstalowałem, i znowu zaczęło działać, jednakże po 4 dniach znowu powstał ten problem i znów nie mam żadnego info o graczach. Wota odpalam przez proxy.

Opublikowano

Radzę ci tego nie używać, bo bana można za to dostać

Nie wprowadzaj ludzi w błąd kapuściany głąbie!

Za XVM'a nie ma bana ludzie pisali tickety do angielskiego i ruskiego supportu i mówili, że jest to dozwolone

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Problem został rozwiązany. Musiałem tylko zmienić wersje konfiguracjię XVM na 8.1 bo miałem starą 8.0. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Czesto jest tak ze nie ma statów po prostu serwery są przeładowane na maksa i nie idzie lub czasami pojawią się dopiero w czasie gry

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Czesto jest tak ze nie ma statów po prostu serwery są przeładowane na maksa i nie idzie lub czasami pojawią się dopiero w czasie gry

No i po co piszesz jak Autor wyraźnie napisał, że do zamknięcia?

Zamykam

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...