Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Problem) Karta Graficzna

Michak1515PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam problem z kartą graficzna mianowicie: system jej nie wykrywa, tak samo jak specjalne programy typu Everest. Jest to dla mnie mega problem, ponieważ żadna gra nie działa. Pewnie przez sterowniki. Np. minecraft nie chodzi i jest napisane, że brakuje sterowników. Powiedzcie mi zatem jak zobaczyć jaką mam kartę graficzną i przy okazji, jak zainstalować stery.

Opublikowano

Nie mogę dodać screena. Jak to zrobić?

Sorry za off.

Wiem. Zaraz dodam Ci screena jak to wygląda, jak dowiem się jak dodać tu jakąś grafikę.

Wygląda to tak: Wszędzie zero napisów, w name nic tam w zakładce GPU wyświetla się tylko znaczek Radka.

Opublikowano

wejdz do programu i kliknij w Graphics i sprawdz czy masz cos w name, jak masz to jest nazwa karty graficznej

a kiedy kupowałeś komputer?w sklepie czy składak?

Opublikowano

wejdz do programu i kliknij w Graphics i sprawdz czy masz cos w name, jak masz to jest nazwa karty graficznej

a kiedy kupowałeś komputer?w sklepie czy składak?

Dostałem. Miałem składaka, ale wziąłem tego jak dawali za free..

Opublikowano

sprawdź, czy dobrze jest wpięte zasilanie do karty, i ogólnie posprawdzaj czy powpinane jest wszystko

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

może się popsuła :X? lub wejście na płycie no bo to wina karty i tak jest jak się dostaje składaki zasilacz jaki? pewnie czarna lista..

Opublikowano

karta lub gniazdo jest walniete.

nawet bez sterownikow bylaby widoczna, zreszta PnP zaraz by ja zainstalowalo jako VGA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...