Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]wpisy npclist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam do Was pytanie: jak dodać wpisy do npclist.txt na nowe moby bo mam rozpakowane wszystkie potrzebne pliki i w mob_proto mam wpis 3001 a w npclist 2601 ( w rozpakowanych plikach). Czy jest to dobrze dodane?? Czy jest tam jednak błąd?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Błąd będzie tego typu, że nad mobami nie pojawią Ci się nazwy (będą przypisane do moba o id 3001, a mob będzie miał id 2601)

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

aha, czyli wychodzi na to ze jesli dodam moba do mob_proto a wpisow nie dam do npclist to bede go widzial w grze ale bez nazwy, tak?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...