Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem ze zmianą chanella.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie. Server by rykox ale na innycgh tez widziałem ten błą. Potrzebuje pomocy od Was w sprawie servera. Papa Lesny zamek jest p[rzypisana do ch99 czyli jak sie teleportuje po kordach automatycznie przerzuca mnie na mapke. Problem w tym, ze widze ze jestem niby na ch1. ale tak naprade czy sie logne na ch2,3 lub 4 cały czas jestem na ch99. Potrzebuje rozwiązanoia jak przestawic server. Dodałem mapy do kazdego kanału jednak to nie pomaga. Jak wywale z ch99 wtedy wcale nie moge sie tam teleportować. Jedno co zauwazyłem jeśli sie przeniose na mapke po czym wyloguje, zatrzymam server, wywale wpis z ch99 od mapy odpale serwer to wtedy moge sie przemieszczac miedzy kanałami jednak gdy tylko wyjdę z mapki nie moge na nia wrócić dopiero po dodaniu mapy do ch 99.

Moje pytanko: Jak usunąć wpis o koniecznoosci przenoszenia sie na mape na ch.99.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...