Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2bob i ban

Nowimess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dość że zawsze mi po chwili postacie blokują to na dodatek przed chwilą truta na 9 spalona;/

www.misiekantos253.tk

Spróbuj tego.

To ma konia trojańskiego.
Opublikowano

Nie dość że zawsze mi po chwili postacie blokują to na dodatek przed chwilą truta na 9 spalona;/

To ma konia trojańskiego.

Jest przez antyvirus tak wykrywane. Wyłącz antywirusa (Ten trojan nie jest groźny).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Witam

W momencie kiedy wprowadzili konto premium ale jeszcze w wersji 1,6 na m2Bob włączyłem autopickup na "range" i ban takiej treści w skrócie:

"niestety musieliśmy zablokować konto .... z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to: używanie zewnętrznych programów (MH).

Pozdrawiamy twój zespół Metin2" :D

Może ktoś z was wie czy to automatycznie z hack shielda blokada czy po prostu ktoś zgłosił? Dodam, że od momentu włączenia "range" do bana minęła około 1 godzina. A jeśli to HS blokuje to czy wersja 1,7 jest bezpieczna. Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Nowimess, a mam pytanie do ciebie czy używałeś w opcji pickup range fast czy normal?

Bo zastanawiam się czy banują konta które nie chodzą na opcjach dostępnych z premium.

Opublikowano

Nowimess, a mam pytanie do ciebie czy używałeś w opcji pickup range fast czy normal?

Bo zastanawiam się czy banują konta które nie chodzą na opcjach dostępnych z premium.

Normal
Opublikowano

Pytanie:

Korzystałem z niego 1 dzień i przed chwilą dostałem bana dlaczego???

Odpowiedź:

Korzystałem
Opublikowano

Osobiście nie mam pojęcia dlaczego , Ja dostałem 4 bany od hmmm... 20 dni , tyle że nie chcesz wiedzieć ile kont x4 postacie się obstały 30-40 lvl'e.

Ale ja bym próbował , reinstall metina , usunięcie wszystkich botów , zainstalowanie metina na nowo , przy tym na nowo m2boba oraz używanie tylko m2boba.

Nie wiem nie znam się nie mam osobiście takie problemu , ale może to przez anty wirusa też coś się może dziać.

Nie przesadzaj z M Speed , daj z 300-400.

Nie przesadzaj z boceniem w dzień gdzie tylko Ci się chce i popadnie , bo to normalne że bana dostajesz...

Ja osobiście ustawiam tak :

MH 300

A speed 250 + One Hit.

Mob lock + Stój w miejscu , nie zawsze tylko w nocy.

Co innego Ci poradzić to już nie wiem , może jak bd miał taki problem to zacznę kminić bardziej i wtedy się podzielę doświadczeniem :D

Kucziczu.jpg
Opublikowano

spróboj uruchomic postac m2bobem i postac nia jakis czas w m1 i zobaczyc czy bd ban , jesli tak to znaczy ze logi , jesli nie to znaczy ze ktos cie przylapal jak hackujesz :)

Opublikowano

spróboj uruchomic postac m2bobem i postac nia jakis czas w m1 i zobaczyc czy bd ban , jesli tak to znaczy ze logi , jesli nie to znaczy ze ktos cie przylapal jak hackujesz :)

Kurde nikt mnie nie widział jestem na 100% pewnien bo m2bob łowił sobie i miałem otworzonego metina patrze wylogowuje mnie a po chwili loguje widze a tu pisze że ban. Shadowarror jak nie masz nic ciekawego to nie pisz takich bzdur co każdy wie.
Opublikowano

Ja wykorzystuje mamsymalnie bota na 6 konto z czego 1 75 sura skile p i dropią tak od tygodnia i bez spiny latam i na żade konto nie mam bana. Nie wiem co wy robicie. Może zmieniajcie ip przed właczeniem na nowo kompa ja tak robie.

@Up

za fb to inna sprawa..... oni zrobili takie coś teraz że jak łowisz długo w tym samym czasie wyciagania wędki to bez używania fb jest nie możliwe w tym samym czasie wyciagać i z automatu leci banik...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...