Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie PSP ?

BahanPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić sobie PSP. Pytanie brzmi : Jaką wersje PSP najlepiej kupić ? Zależy mi na tym, żeby miała Wi-Fi i można było ją przerobić. Chodzi mi tylko o PSP a nie o PS Vita lub PSP Go, bo vita droga a ja chcę tylko tak dla odprężenia czasami, a PSP Go po prostu mi się nie podoba.

Opublikowano

PSP 1000 jeżeli chcesz mieć dostęp do (chyba) wszystkich przeróbek.A inaczej to polecam 3000. ;)

Tu znajdziesz chyba wszystkie informacje na temat PSP: http://pl.wikipedia....tation_Portable

A co sądzisz o PSP Slim & Lite 3004 ? Bo z tego co widziałem, czytałem to chyba posiada te rzeczy, które chcę. I jest to jedna z takich dość nowych, zgadza się ?

Opublikowano

Teraz na allegro jest mnóstwo konsoli 3004 w promocji, np. za 200zł. Są to naprawde dobre konsole, a gry są stosunkowo tanie.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Teraz na allegro jest mnóstwo konsoli 3004 w promocji, np. za 200zł. Są to naprawde dobre konsole, a gry są stosunkowo tanie.

No tak, patrzę też na tablicy, to te konsole są stosunkowo tanie tak ok. 350zł. Tylko chciałbym tę konsolę przerobić i nie wiem czy w 3000 jest taka możliwość.

Opublikowano

Jak najbardziej, w tej konsoli przeróbka daje największe możliwości.

Taaak ? To ten sposób co np. wgrać demo Pataponów, nacisnąć ten prawy przycisk na górze i wybrać tam opcje HEN ? Bo widziałem taki poradnik na youtube.

I taka prośba do ciebie. Mógłbyś podać w razie czego jakiś dobry poradnik ?

Opublikowano

Przeróbka konsoli daje ci to, że możesz wgrywać pełne wersje gry (piratki) w formacie .iso na karte i grać. Niestety nie pomogę ci, gdyż regulamin forum zakazuje piractwa.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...