Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie lepiej ulepszać w mieście czy u kowala gildi?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Tak ja w tytule gdzie lepiej mi ulepszać broń czy zbroje u kowala w mieście czy u kowala gildi czy to bez różnicy?

2. Można ulepszać pod rząd czy lepiej ulepszać co dzień po max. załóżmy dwa razy? Chodzi mi czy ulepszać od razu jak najwięcej czy lepiej co dzień ulepszać po trochu? jest jakiś sposobek na powodzenie ulepszenia?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Gildyjny Kowal posiada więcej % szansy na ulepszenie, lecz niestety bierze on więcej za to yang :)

Hmm, myślę, że do +3/4 spokojnie możesz ulepszać u kowala zwykłego od +3/4 zacznij u Gildyjnego :)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

To czy ulepszasz pod rząd czy co kilka dni nie ma kompletnie znaczenia.

A kowal ? Jak poprzednicy.. lepszy gildlijny.

Opublikowano

Moim zdaniem dla mnie to nie ma sensu chodzić do Gildyjnego kowala.

Tutaj przede wszystkim decyduje szczęście .

Większą pomyślność masz ulepszając u Gildyjnego lecz moim zdaniem raczej nie opłaca się wydawać tych więcej yang.

Pewniejsze są bodzie lecz z nimi różnie.

Opublikowano

Dektoder to coś daje że jesteś w gildii która ma kowala??...

Oczywiście że gildijny no chyba że na kasie Ci zależy lub grasz na solarze :]

1312454350-U203760.png
Opublikowano

gildijny ma 10% szans więcej na ulepszenie , ale ciągnie więcej kasy , ale na pl'u byle co kosztuje majątek więc gildijny

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Kowal gildyjny ma większe szanse na powodzenie się ulepszenia, jednak płacisz więcej Yang. Osobiście ulepszam u Niego Ebo na +8/9, Tarcze 61 na +8/9. Albo będzie zysk albo nie ;)

Gdyby był sposób na ulepszenia z powodzeniem to każdy by biegał z eQ +9 :D Ulepszaj wszystko na raz, liczy się szczęście ;)

e6rltz.jpg

Opublikowano

ja nie ufam nawet gildyjnemu spalił mi riba na +2 ale często się uda ale jednak zamiast np 20k płacę 350k zwykły kowal też dobry mój kolega wbił nim chakry (!) na +9 a miały sr 27... Więc wszystko zależy od farta

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...