Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privy, jak to jest z kasą?

dorczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam małe pytanie, otóż na privach jak każdy wie posiada się bardzo dużo hasju (dropy, drogie elki itp.).

Zauważyłem że na moim prywatnym servie (Plasma Silkroad online, Na plikach Black Rogue)

da się robi exchange do 100kk i stall do 999kk. Teraz pytanie, zauważyłem też, że inni gracze

servów mają jakieś lucky Powdery (lvl1) Które odpowiadają podobno 1b (1 lucky = 1b).

Jak coś takiego wymienić?

Z góry dziękuję.

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

jak kiedys było na zszc coiny chyba bylo jedna moneta 1b to sie kupywalo u npc i sprzedawalo za ta sama cenne wiec moze jest to samo u ciebie tez mozna kupic u npc

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

No właśnie u npc. ten lucky powder stoi normalnie co normalny lucky powder... Nie mam pojęcia o co chodzi z tym ;/

mam nadzieję, że kto inny może pomoże :) Byłbym wdzięczny,

ale dziękuję za chęci ;pp

Opublikowano

Kiedyś było tak że w jangan kupowałeś te lucky powder i one kosztowały np. 1b i sprzedawało się po 1b :)

Jak kupujesz coś od kogoś to dajesz powdery zamiast 1b :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Dzięki, właśnie to odkryłem :D z tą różnicą, że kupuję je po około 1b a sprzedają się po 800kk...

temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...