Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota Grupowe - Century Falcon

Maqrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nieraz lece na falcona tak we 2 to jest 2 i pół tysia na łeb za niego , ale te wszystkie fale to długo idzie :P Sposobu nie ma zeby jakos to inaczej zrobic :/

Lepiej już bić krychy albo kubiki

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja nieraz lece na falcona tak we 2 to jest 2 i pół tysia na łeb za niego , ale te wszystkie fale to długo idzie :P Sposobu nie ma zeby jakos to inaczej zrobic :/

Lepiej już bić krychy albo kubiki

Czyli wszystko trzeba ubić? Nie da się zgubić tego wszystkiego żeby tylko bić falcona?

Opublikowano

Da się zrobić te wrota samemu ja osobiście robiłem te 1godz i 50 min wraz z falconem,ale całych wrót się nie opłaca,najlepiej małe alieny i wychodzę na tym 15k uri/h

b_560x95.png

Opublikowano

Na UW da się zrobić wrota grupowe bez bugowania firmy, wiem bo sam tak robiłem samemu 20 min i 5k urki ; ) . Jak je się robi ? Tak samo jak w dawnych czasach w DO, a jeżli nie wiesz to trudno ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Na UW da się zrobić wrota grupowe bez bugowania firmy, wiem bo sam tak robiłem samemu 20 min i 5k urki ; ) . Jak je się robi ? Tak samo jak w dawnych czasach w DO, a jeżli nie wiesz to trudno ; )

5k uri w 10min a nawet mniej, otwierasz boiki i od razu na dużego

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...