Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić za nx ?

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupieniem 10k nx. Może to nie jest jakaś wielka liczba. Chciałbym kupić EQ pod Qr. I własnie mam dyletam czy nie kupić sobie nada na 30dni i mutagena jakiegoś aby mieć nady 2x. Co o tym sądzicie?

Bywalec
Opublikowano

Speca.

Spec+ M32 + 2slot + hornety lub coś.

Dla mnie to najlepsze rozwiązanie

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Gość SynekMTG
Opublikowano

Speca na 7 dni nie opłaca się kupować, nie dość, że drogi to na krótką ilość czasu. Jeżeli spec to na 30 dni z M32 i turret najlepiej. Z innych polecam czarne granaty oraz któraś z wyrzutni.

Opublikowano

@topic tylko co ci po mutangenie skoro za niego często kickaja. Lepiej sobie cos na perma kupić. Lub możesz zostawić i dasz jeszcze 2 tyle i masz perma ar albo co innego

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No wiem, że kikaja ale nie musiałbym go używać. Chodzi tylko o to aby mieć 2x granaty te czarne. Więc jak?

Gość SynekMTG
Opublikowano

Nie da się mieć dwóch czarnych granatów, max 1.

@Down Ale normalnie się nie da :)

Opublikowano

Kup sobie Mutagena na miesiąć czarnego nade na miesiąc (za nx) , i double packa granatów na miesiąc i ciśniesz :)

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Opublikowano

Za Strikera nie kickają chyba że jest typowa gra no mutagen, Jak nie stać cię na speca z wyposażeniem to m69he-nl + striker (moim zdaniem lepszy niż Crusher i nie jest OP zwłaszcza jak większość graczy ma mutageny) + troche speed gear i 3slot backpack za nx trn terrain chyba się on nazywa. A jak by ci coś zostało to kup sobie gp hazardy na reszte stuff'u za gp ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up

Tak można mieć, ale dzięki mutagenowi i nadowi czarnemu za nx można mieć nawet 4x czarne nady. Możliwe, że też będzie mi się opłacało poczekać do świąt i wtedy na okazje poczekać. :)

@Edit

Mam też jeszcze 1/2 propozycję.

1:

Kupić m32 na 30 dni i "bonusa" dającego jeszcze 1 specjalny slot i w tamto miejsce remote granade na 30 dni za gp.

2:

Kupić M93 Hornet na 30 dni/claymore na 30 dni i też slota i remote granade na 30 dni.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam American Eagle :). Dobry pistol, dobry zasieg i latwo sie zabija, zabiera duzo hp.. Lub zbieraj na wieksza ilosc nx i wtedy ( zalezy w co grasz ) kup cos lepszego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...